Fifa 18: Glitch επιτρέπει αποσυνδέσεις από χαμένους αγώνες χωρίς ποινές

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Fifa 18: Glitch επιτρέπει αποσυνδέσεις από χαμένους αγώνες χωρίς ποινές

Fifa 18: Glitch επιτρέπει αποσυνδέσεις από χαμένους αγώνες χωρίς ποινές

Ακόμα και αν βρίσκεστε πίσω στο σκορ.

Χρήστες ανακάλυψαν το λεγόμενο “no loss glitch” στο Ultimate Team mode που σας επιτρέπει να βγείτε από έναν αγώνα στον οποίο βρίσκεστε πίσω στο σκορ δίχως να τον χάσετε.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο glitch δεν επιφέρει καμία ποινή στο προφίλ σας, ενώ το ματς λήγει ισόπαλο. Υπό κανονικές συνθήκες, εάν αποσυνδεθείτε ο αντίπαλός σας θα πάρει αυτόματα τον αγώνα με σκορ 3-0 κατά σας. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόβλημα στο σύστημα, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται σωστά την αποσύνδεσή σας. Οι cheaters φέρονται να κατάφεραν να βρουν ένα παραθυράκι, συνδέοντας το κινητό τους στην κονσόλα και έπειτα αποσυνδέοντάς το. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και αν απλά κλείσετε την κονσόλα σας την ώρα του αγώνα.

 

Κάποιοι από τους μεγαλύτερους παίκτες του Fifa 18 παγκοσμίως φέρονται να έχουν εκμεταλλευτεί το glitch για να έχουν υψηλότερη θέση στο FUT Champions. Ένας από αυτούς είναι ο Krasimir “WWkrasi” Ivanor, ο οποίος όμως αρνήθηκε μέσω post του στο Twitter ότι χρησιμοποίησε cheats ή glitches.

 

 

Διαβάστε το review του Fifa 18 και δείτε το exploit της CPU με τους bronze παίκτες. Συζητήστε για το glitch του Fifa 18 στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/12/2017 10:02
Εδώ και χρόνια υπάρχει αυτό, είναι απίστευτα εκνευριστικό. Είχα στείλει πρόπερσι αρκετά report στο ηλίθιο support της ΕΑ χωρίς αποτέλεσμα.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/12/2017 10:09
Και ο Krasi τελικά απατεώνας ήταν από ότι φαίνεται, έχει φάει χοντρό κράξιμο
#3 ashbringer (Level 25) 07/12/2017 11:57
Glitch το οποίο πρέπει να διορθωθεί άμεσα.
Notification