Early Access για το Sociable Soccer

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Early Access για το Sociable Soccer

Early Access για το Sociable Soccer

Ο δημιουργός του Sensible Soccer επιστρέφει!

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Combo Breaker και η Tower Studios ανακοίνωσαν το Sociable Soccer.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιράκι στο στυλ του Sensible Soccer που αναπτύσσεται από τον John Hare, ιδρυτή της Tower Studios και παλιότερα της Sensible Software. Το Sociable Soccer θα διαθέτει δύο modes στην early access και πιθανότατα κι ένα τρίτο στην τελική έκδοση.

Νοσταλγήσατε παλιές καλές εποχές Sensible Soccer; Το gameplay του Sociable Soccer θα περιλαμβάνει γρήγορο χειρισμό, 3D γραφικά, online και offline modes, πλήρη σχεδιασμό γηπέδου και κοινό με animations πανηγυρισμών, κάμερες σε διάφορες πλευρές του σταδίου και πάνω από 1.000 ομάδες και 30.000 παίκτες.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Στα online modes θα υποστηρίζονται 2-8 παίκτες και αγώνες με την λίστα φίλων σας, leagues που θα δημιουργείτε από το μηδέν, κύπελλα και τουρνουά. Όσο για το Single-Player εκεί θα συναντήσετε το World Mode, ένα campaign στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο του manager βάζοντας ως στόχο να κερδίσετε 67 πραγματικά διεθνή ποδοσφαιρικά τρόπαια. Το mode αυτό υπόσχεται πάνω από 100 ώρες gameplay.

Το Sociable Soccer θα μπει στο Steam Early Access στα τέλη του καλοκαιριού. Θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC, PS4, Xbox One και smartphones μέσα στον Δεκέμβριο. Η τελική τιμή δεν έχει ανακοινωθεί. Γνωρίζουμε όμως ότι η early access και η τιμή του τελικού προϊόντος θα είναι ίδια.

 

[UPDATE: 21/10/17 - Ξεκίνησε η early access] Ο John Hare ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η early access του Sociable Soccer στο Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να την αποκτήσετε. Έχει κόστος 20 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Διαβάστε το review του Kick Off Revival που απογοήτευσε και περισσότερες πληροφορίες για το Sociable Soccer. Συζητήστε για το Sociable Soccer σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 16/08/2017 15:12
Ωραιο φαινεται αλλα υπερβολικα γρηγορο..Επλιζω να εχει επιπεδα ταχυτητων..
#2 it9997 (Level 6) 17/08/2017 00:16
Εχω την αισθηση οτι το τρειλερ δειχνει την ταχυτητα ενα κλικ πιο γρηγορα. Σε καποιες φασεις του βιντεο φαινεται μια πιο νορμαλ ταχυτητα.
Τα γραφικα μου αρεσαν αρκετα. Εις αναμονη λοιπον...
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/08/2017 06:09
Ε, άμα "it's faster than f***", να περιμένουμε! Πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ διασκεδαστικό.
#4 ashbringer (Level 25) 22/10/2017 12:13
Θα το διασκεδάσουμε απίστευτα.Θα θυμηθούμε παλιές καλές εποχές.
Notification