FIFA19: Line-up και κάρτες FUT για την ομάδα της χρονιάς

Hot
FIFA19: Line-up και κάρτες FUT για την ομάδα της χρονιάς

FIFA19: Line-up και κάρτες FUT για την ομάδα της χρονιάς

Ανακοινώθηκαν οι 11 καλύτεροι παίκτες.

 

Η κάλπη «μίλησε» και η ΕΑ Sports ανακοίνωσε επίσημα τη λίστα των ονομάτων που απαρτίζουν την Ομάδα της Χρονιάς για το FIFA19. Σχετικά με την ψηφοφορία η εκδότρια εταιρεία είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ότι «για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ομάδα της χρονιάς θα εκλεγεί από μία προσεκτικά επιλεγμένη λίστα ανθρώπων των media, αθλητών και μελών της κοινότητας της ΕΑ Sports FIFA. Αυτή η σύνθεση των ψηφοφόρων, έχει στόχο την καλύτερη εκπροσώπηση των εκατομμυρίων παικτών του FIFA σε όλο τον κόσμο».

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που ήταν προτεινόμενοι από την ΕΑ Sports FIFA, δημιουργήθηκε με βάση τις πραγματικές αγωνιστικές τους επιδόσεις στο 2018. Έτσι λοιπόν, στην 11αδα της Ομάδας της Χρονιάς και στις αντίστοιχες κάρτες FUT του παιχνιδιού, βρίσκονται οι εξής παίκτες:
- Cristiano Ronaldo (99)
- David De Gea (97)
- Raphael Varane (96)
- Sergio Ramos (97)
- Marcelo (94)
- Virgil Van Dijk (95)
- N’Golo Kante (96)
- Luka Modric (99)
- Kevin De Bruyne (97)
- Lionel Messi (99)
- Kylian Mbappe (97)


fifa 19 toty

Όπως ήταν αναμενόμενο την ομάδα απαρτίζουν μόνο οι καλύτεροι του αθλήματος, αυτοί δηλαδή που ουσιαστικά αποτελούν τους «χρυσούς» παίκτες (με 80+ rating) του FIFA. Το infographic της bwin δείχνει ότι 6 από την ομάδα έχουν 90+ rating, που είναι από τα υψηλότερα σκορ που μπορεί να έχει κάποιος παίκτης. Αυτοί συγκεκριμένα είναι οι Μέσι, Ρονάλντο, Μόντριτς, Ντε Μπρόινε, Ράμος και Ντε Χέα, με τους τρεις πρώτους μάλιστα να έχουν rating 99 -το υψηλότερο που μπορεί να υπάρξει.

Το 2018, ήταν αδιαμφισβήτητα μια χρονιά στην οποία κυριάρχησε το όνομα Μόντριτς. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της Ρεάλ κατόρθωσε τόσα πολλά, που τελικά «έσπασε» ακόμη και το δίπολο των Μέσι-Ρονάλντο μετά από 10 χρόνια παίρνοντας τη Χρυσή Μπάλα! Σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση αυτή, έπαιξε σίγουρα το  φετινό μουντιάλ στη Ρωσία, στο οποίο ο Μόντριτς ως αρχηγός της εθνικής Κροατίας κατάφερε μέσα από μια ξέφρενη πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, να την οδηγήσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φυσικά και οι επιδόσεις του στη «βασίλισσα» Ρεάλ είναι εξίσου εκπληκτικές.

Ο Μόντριτς δεν είναι απλά ένας κορυφαίος «χρυσός» παίκτης του FIFA19, αλλά κατάφερε να είναι ο μοναδικός, του οποίου η κάρτα TOTY συγκέντρωσε 2701 πόντους και θεωρείται πλέον η ισχυρότερη στην ιστορία του παιχνιδιού.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.