• Ειδήσεις
  • Sports
  • Pro παίκτης FIFA έφαγε ban μετά από ανάρμοστο αστείο για την μητέρα του 14χρονου αντιπάλου του

Pro παίκτης FIFA έφαγε ban μετά από ανάρμοστο αστείο για την μητέρα του 14χρονου αντιπάλου του

Hot
Pro παίκτης FIFA έφαγε ban μετά από ανάρμοστο αστείο για την μητέρα του 14χρονου αντιπάλου του

Pro παίκτης FIFA έφαγε ban μετά από ανάρμοστο αστείο για την μητέρα του 14χρονου αντιπάλου του

Ο Herry Hesketh απολογήθηκε για την συμπεριφορά του.

Ο διάσημος Pro παίκτης FIFA, Harry Hesketh τιμωρήθηκε με ban από την EA μετά από ανάρμοστο αστείο για την μητέρα του αντιπάλου του.

Ο 25χρονος Βρετανός έφαγε ban από τους προκριματικούς του Φεβρουαρίου εξαιτίας του τρόπου που εκφράστηκε κατά την διάρκεια ενός stream στο Twitch στις 12 Δεκεμβρίου 2020. Ο Hesketh έκανε ένα απρεπές σχόλιο σχετικά με την μητέρα του 14χρονου αντιπάλου του, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον κάτοχο του ρεκόρ 450-0 συνολικές νίκες στο Weekend League, το competitive mode του FIFA Ultimate team.

Ο Hesketh έχανε 3-0 εναντίον του Vejrgang στο πρώτο ημίχρονο του match, όταν και σταμάτησε να παίζει σοβαρά, αφήνοντας το χειριστήριο για μεγάλες περιόδους. Όταν το score είχε φτάσει στο 11-0 και ενώ ο 14χρονος είχε σκοράρει μέχρι και με τον τερματοφύλακά του, ο Hesketh αποσύρθηκε από το match λόγω πολύωρης αδράνειας. Μετά το match ο Hesketh έχασε την ψυχραιμία του και είπε λόγια για τα οποία αργότερα μετάνιωσε.

Ο τιμωρημένος Hesketh αποχώρησε από την esports ομάδα του, με όνομα Fnatic, δηλώνοντας ότι θα επικεντρωθεί Στην δημιουργία περιεχομένου για το Twitch και το YouTube. Σε πρόσφατο βίντεο που σχολιάζει το ban, ο Hesketh απολογήθηκε, χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που εκφράστηκε προσβλητικό: "Έκανα ένα προσβλητικό σχόλιο, δεκτό. Είπα 'Τα δάχτυλα σου μπορεί να είναι γρήγορα, τα δικά μου όμως είναι μακρύτερα' και έκανα μία σύνδεση με την μητέρα του. Ξέρω ότι οι υποστηρικτές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο θα το πάρουν ως κάτι το φυσιολογικό, ποιος άλλωστε δεν συνηθίζει να κάνει αστεία με ΄μανάδες΄, όμως μη με υπερασπίζεστε. Στο τέλος της ημέρας είναι 14 χρονών. Ήταν ένα προσβλητικό σχόλιο για το οποίο ζητάω συγνώμη στον Anders και την μητέρα του."

Η EA επιβεβαίωσε το ban, δηλώνοντας ότι ο Hesketh παραβίασε μία σειρά από κανόνες του κώδικα συμπεριφοράς. Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση της άμεσης αποχώρησής του Hesketh από τις competitive διοργανώσεις της EA ενώ τέλος ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ρίσκα της ζωής του καθώς διαγράφει το τριετές συμβόλαιο από το οποίο λάμβανε και το κύριο εισόδημα του.

Διαβάστε για ακόμα έναν Pro παίκτη FIFA που έφαγε ban λόγω της συμπεριφοράς του και συζητήστε για το FIFA 21 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2021 08:43
Τέτοιου είδους σχόλια είναι λογικό να μην επιτρέπονται και να τιμωρούνται οι παίκτες.
Notification