Ειδήσεις Sports Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format εκτός του PS5

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format εκτός του PS5

Sunday, 27 Sep 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/09/7d/ps5-development-kit-73-1601197721.jpg
 

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format εκτός του PS5

Επειδή η Sony δεν έστειλε στη Sega development kit.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Nintendo Switch, πιθανόν και σε φορητές συσκευές, αλλά όχι στο PlayStation 5.

Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την Sports Interactive, θυγατρική εταιρεία της Sega, η Sony δεν έστειλε PS5 development kit στην Sports Interactive για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τα development kits είναι ειδικές κονσόλες που χρησιμοποιούν οι developers για να τρέξουν την πρώιμη έκδοση ενός παιχνιδιού που αναπτύσσουν και που τους χρειάζονται για το development. Στην προκειμένη περίπτωση, η Microsoft και η Sega ενδιαφέρθηκαν από μόνες τους για το Football Manager και έστειλαν ένα development kit εδώ και χρόνια. Όπως όμως ομολόγησε ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, η εταιρεία του μίλησε με την Sony, αλλά η Ιαπωνική εταιρεία δεν έστειλε κάποιο development kit κι έτσι οι developers δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν μια έκδοση για το PS5.

Ο λόγος που η Sony δεν έστειλε development kit είναι επειδή απάντησε ότι "υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα development kits και δίνουν προτεραιότητα στα games που θέλουν για την πλατφόρμα τους". Όσο για το αν σταλεί dev kit αυτή την περίοδο, ο Jacobson δήλωσε ότι χρειάζονται χρόνια δουλειάς, όπως έγινε με τα Xbox dev kits και ότι δεν γίνεται απλά να λάβουν ένα dev kit και να αρχίσουν να δουλεύουν.

Η Sony πάντως είχε συνεργαστεί με την Sports Interactive για τις εκδόσεις του Football Manager σε PSP και PS Vita. Τα τελευταία χρόνια με το PS4 και πλέον με το PS5, μήπως να σταματήσει να δίνει development kits σε πολύ μικρές indie εταιρείες, όπως τον δημιουργό του Dream Daddy Simulator και να δώσει μια προτεραιότητα αρχικά σε εταιρείες που πουλάνε ορισμένα εκατομμύρια αντίτυπα;

Προφανώς για να αναπτυχθεί το Football Manager σε κονσόλα της Sony (έστω του χρόνου στο FM 2022), θα πρέπει η Sports Interactive να λάβει ένα PS5 development kit σχετικά έγκαιρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου για PC και Xbox One και τον Δεκέμβριο για το Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Football Manager 2021 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:37
Ίσως απλά δεν τους ενδιαφέρει αυτή η κυκλοφορία και δεν ασχολήθηκαν.
Notification