Ειδήσεις Sports Η EA Sports αφαιρεί πανηγυρισμούς από το FIFA 21 για να "μειώσει τις τοξικές συμπεριφορές"

Η EA Sports αφαιρεί πανηγυρισμούς από το FIFA 21 για να "μειώσει τις τοξικές συμπεριφορές"

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/fd/52/fifa-21-shush-69-1596667501.jpg
 

Η EA Sports αφαιρεί πανηγυρισμούς από το FIFA 21 για να "μειώσει τις τοξικές συμπεριφορές"

Ώστε να μειωθούν οι τοξικές συμπεριφορές.

Η EA Sports θα αφαιρέσει δύο πανηγυρισμούς από το FIFA 21 με στόχο να "μειώσει τις τοξικές συμπεριφορές".

Πρόκειται για τους πανηγυρισμούς "Shush" και "A-Ok". Ο πρώτος πανηγυρισμός είναι χειρονομία του σκόρερ που δείχνει στους οπαδούς να σωπάσουν, σηκώνοντας το δάχτυλο στα χείλια του.

Ο δεύτερος πανηγυρισμός είναι ο συμβολισμός "A-Ok" και προφανώς αφαιρέθηκε διότι το αφαίρεσε και η Activision από τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone, λόγω της δολοφονίας του George Floyd από αστυνομικό στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Η EA Sports δήλωσε ότι: "Η ροή του παιχνιδιού θέλουμε ούτως ή άλλως να είναι πιο γρήγορη και να περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας παίζοντας αντί να κάνετε άλλα πράγματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα μέσα στο παιχνίδι".

Το FIFA 21 θα μειώσει επίσης τον χρόνο που απαιτείται στις σέντρες, τα πλάγια, τα βολέ τερματοφυλάκων και άλλες περιστάσεις που καθυστερούν την ροή ενός παιχνιδιού. Ορισμένα animations θα γίνονται επίσης skip αυτόματα όταν η μπάλα βγαίνει άουτ κατά την διάρκεια των online αγώνων. Για να δούμε αν θα μπορεί ο ένας παίκτης να προσπερνάει τα cutscenes. Πάντως, η EA Sports θεωρεί ότι οι αλλαγές αυτές θα επιλύσουν μέρος της τοξικότητας στο online multiplayer.

Δείτε το πρώτο gameplay trailer με τις βασικές πληροφορίες για τον χειρισμό του FIFA 21 και τι θα γίνει με τους οπαδούς στο FIFA 21 (λόγω του κορωνοϊού).

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch. Αργότερα θα το δούμε και σε PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 21 και το FIFA 21 Ultimate Team και συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic

Ελάτε επίσης να παίξουμε ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification