NBA 2K21

Thursday, 06 Aug 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/76/b1/bc/nba20221-55-1593080352.jpg
 

NBA 2K21

Νέο βίντεο για το MyCareer mode. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/20 - Αρχική ανακοίνωση] Η 2K Games ανακοίνωσε το NBA 2K21. Η αποκάλυψη έγινε στο PS5 online event και το τρέιλερ που βλέπετε έτρεξε μέσω του PS5. Η 2K Sports ισχυρίζεται ότι προέρχεται από την pre-alpha έκδοση.

Το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One το φθινόπωρο του 2020.

[UPDATE: 25/6/20 - Στο εξώφυλλο του παιχνιδιού θα εμφανίζονται τρεις αθλητές] Η 2K Sports αποκάλυψε την είδηση μέσω του επίσημου TikTok channel της. Η ολοκλήρωση των σχετικών ανακοινώσεων θα γίνει σταδικά σε τρεις ημερομηνίες, αρχής γενομένης στις 30 αυτού του μήνα.

Η συνέχεια θα είναι την 1 Ιουλίου, με το κλείσιμο της ανακοίνωσης στις 2 Ιουλίου. Πάντως στο πρώτο post της εταιρείας, ο star του NBA, Anthony Davis κάνει την εμφάνισή του, προοικονομώντας τις επερχόμενες αποκαλύψεις.

Η παρουσία του center των Lakers έφερε ένα εκατομμύριο views στην εταιρεία, στο κανάλι της στο TikTok. Η 2Κ ανέφερε ότι θα ανακοινώνει όλα τα νέα για το παιχνίδι στο TikTok, οπότε οι fans της σειράς μπορούν να την ακολουθήσουν σε αυτό.

[UPDATE 2: 30/6/20 - O Damian Lillard στο εξώφυλλο αλλά μόνο για αυτή την γενιά] Μέσω του δημοσιογράφου Shams Charania και της συνέντευξης του με τον Damian Lillard των Portland Trail Blazers μάθαμε πως ο αθλητής θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA 2K21 για αυτή την γενιά.

Γνωρίζουμε ήδη ότι το εξώφυλλο θα περιέχει τρείς αθλητές. Πιθανόν να υπάρξουν διαφορετικοί παίχτες ανάμεσα σε standard και special edition του παιχνιδιού όπως έχει γίνει στο παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται αυτή η διαφοροποίηση θα γίνει και μεταξύ γενεών.

Ο Damian Lillard είπε “Σημαίνει πολλά για εμένα, είναι από τα πράγματα όπως ένα signature παπούτσι, δεν τα έχει ο καθένας. Κάθε φορά που θυμάμαι ένα παιχνίδι που να θεωρώ το καλύτερο της χρονιάς το θυμάμαι από το εξώφυλλο όπως, ο Al ήταν σε αυτό το εξώφυλλο ή ο Kobe ήταν σε αυτό”.

[UPDATE 3: 6/8/20 - MyCareer mode] Το κανάλι Y2K Sports δημοσίευσε ένα gameplay video για το MyCareer mode, το οποίο περιέχει αρκετά χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά στο MyCareer mode του NBA 2K21.

Στο νέο βίντεο παρουσιάζεται καταρχήν το Interactive off-court social system. Ότι κάνετε εκτός παρκέ θα επηρεάσει την καριέρα σας. Ότι πιο άκυρο. Θα μπορείτε να αποκτήσετε VC για να αυξήσετε τα στατιστικά του παίκτη σας σε σουτ, κάρφωμα, λέιαπ, ελεύθερες βολές, μακρινά σουτ, τρίποντα, κλεψίματα, μπλοκ κ.ο.κ. ή να αγοράσετε αντικείμενα, όπως ρούχα, αυτοκίνητα, διαμερίσματα ή ακόμα και γιωτ. Θα μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι και γήπεδο για πρακτική ή σκύλο για να κυνηγάει τις μπάλες σας.

Το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One το φθινόπωρο του 2020.

Διαβάστε το review του NBA 2K20 και συζητήστε περισσότερα για το NBA 2K21 στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 asapas8 (Level 3) 06/08/2020 19:10
Ρε σεις, concept ειναι αυτο απο αυτον που εφτιαξε το βιντεο. Δεν ειναι τα πραγματικα features του NBA 2k21!!
Notification