Ειδήσεις Sports Το NBA 2K20 είναι το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι του Steam σε user reviews

Το NBA 2K20 είναι το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι του Steam σε user reviews

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/03/c6/2d/nba-2k20-negative-steam-user-reviews-90-1568224860.jpg
 

Το NBA 2K20 είναι το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι του Steam σε user reviews

Οι πωλήσεις της 2K Games στα PC πήραν την κάτω βόλτα.

Το NBA 2K20 δέχεται καταιγισμό από αρνητικά reviews στο Steam.

Από τα 1.900 user reviews, μόλις το 15% είναι θετικά και η συντριπτική πλειοψηφία είδε τα πράγματα αρνητικά. Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να σκοράρουν με παίκτες που έχουν 95 rating σε δίποντα και τρίποντα ή ότι δεν μπορούν να ντριμπλάρουν και χάνουν την μπάλα. Παράλληλα, ακόμα και αργοί παίκτες ξεπερνούν σε ταχύτητα αθλητές με Speed πάνω από 80

Μόνο το Flatout 3 ξεπερνάει το NBA 2K20 σε αρνητικές ψήφους στο Steam με 14%. Η 2K Games δεν πρόσεξε καθόλου την εν λόγω έκδοση και την κυκλοφόρησε με ένα σωρό bugs και glitches.

Μακάρι να υπάρξει κάποιο patch, διαφορετικά από εκεί που δεν το περιμέναμε ίσως φέτος να αντιστραφούν οι ρόλοι και η EA Sports να χάσει στην κόντρα FIFA 20 - PES 2020, αλλά αντίθετα να πάρει την κόντρα NBA Live 20 - NBA 2K20. Ρόδα είναι και γυρίζει. Από απροσεξία κάποιων άπειρων developers που π.χ. μόλις έχουν προσληφθεί σε μια εταιρεία και δεν κρίνονται ικανοί, πολλά μπορούν να συμβούν. Βέβαια ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλουμε μόνο όταν κυκλοφορήσουν και τα τέσσερα games και μπορέσουμε να συγκρίνουμε ποιος είναι ο βασιλιάς του είδους του.

Δείτε το τρέιλερ της 2K Games που θυμίζει καζίνο.

Διαβάστε περισσότερα για το NBA 2K20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification