Ειδήσεις Sports Football Manager 2020

Football Manager 2020

Friday, 20 Sep 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/0f/0e/football-manager-2020-30-1566936037.jpg
 

Football Manager 2020

Νέα χαρακτηριστικά και pre-order bonus. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/8/19] Η Sports Interactive και η Sega ανακοίνωσαν ότι το Football Manager 2020 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, μεταξύ άλλων και για το Google Stadia.

Στην έκδοση για το Stadia οι αγώνες θα τρέχουν πιο γρήγορα απ' ότι στην έκδοση για PC και θα μπορείτε να φορτώσετε με ευκολία ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα. Ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, δήλωσε: "Το Football Manager στο Stadia θα έχει τεχνολογία η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε αυτή την πλατφόρμα. Θα εκμεταλλευτεί τους cloud servers της Google, με τέτοιο τρόπο ώστε οι αγώνες να τρέχουν παράλληλα με την εξοινομόμιση ελεύθερου bandwidth στο σύστημα, δηλαδή θα μπορείτε να τρέξετε περισσότερα πρωταθλήματα σε ένα save ή να τρέξετε λιγότερα αλλά το loading και οι αγώνες να τρέχουν πολύ πιο γρήγορα, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κι αν τρέχετε το Stadia."

Τα νέα χαρακτηριστικά
Η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι στο FM 2020 θα μπορείτε να ελέγξετε τον προπονητή σας σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Θα έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε από τον πάγκο σας, στη φισούνα του γηπέδου, στις προπονήσεις και βέβαια σε συνεντεύξεις τύπου. Θα υπάρξει επίσης μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με την διοίκηση του συλλόγου σας.

Η βάση δεδομένων του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει 50 χώρες, 2.500 ομάδες και 500.000 πραγματικούς παίκτες.

Το Football Manager 2020 θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Stadia στις αρχές Νοεμβρίου. Κλασικά θα αναπτυχθεί και το Football Manager 2020 Touch για Nintendo Switch, Android και iOS στα τέλη Νοεμβρίου. Αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι τότε θα αποκτήσετε πρόσβαση στη beta, η οποία θα είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Στο Stadia δεν θα υπάρξει beta.

[UPDATE: 20/9/19 - Νέα χαρακτηριστικά και pre-order bonus] Ανακοινώθηκαν τα καινούργια features μαζί με preview βίντεο.

Συνολικά θα υπάρχουν πέντε κύρια features τα οποία αποκαλύφθηκαν σήμερα. Έχουν ως εξής: Club Vision, Development Centre, Playing Time Pathway, Backroom Staff και Graphic Improvements. Το πιο σημαντικό από αυτά για πολλούς είναι το Development Centre. Στο FM20 είναι πιο εύκολο να σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα και να βλέπετε την πρόοδο της ομάδα σας καλύτερα.

Ακόμη σαν επίσημος συνεργάτης της SEGA από το 2011, το Football Manager 2020 προσφέρει κάποια δωρεάν μπόνους με την προπαραγγελία του game. Όσοι το προπαραγγείλουν εκτός από κάποια in-game μπόνους, θα λάβουν κατευθείαν Steam key για την fully-playable Beta, η οποία θα γίνει auto-update στο final build όταν κυκλοφορήσει το game. Ακόμα θα πάρετε ένα αντίτυπο του FM Touch για PC/Mac.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα καινούργια screenshots.

Διαβάστε το review του Football Manager 2019. Συζητήστε για το Football Manager 2020 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification