NBA Live 20: Περίοδος κυκλοφορίας

Hot
NBA Live 20: Περίοδος κυκλοφορίας

NBA Live 20: Περίοδος κυκλοφορίας

Ακυρώνεται η κυκλοφορία του NBA Live 20. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 31/7/19] Η EA δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το NBA Live 20, όμως η εκδότρια εταιρία κρυφά καθυστέρησε την κυκλοφορία του, μετακινώντας το στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Παρόλο που η EA δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο NBA Live 20, ο τίτλος εμφανίστηκε στο πρόγραμμα για τις επερχόμενες κυκλοφορίες, το οποίο δημοσιεύθηκε τον Μάιο μαζί με το οικονομικό δελτίο. Στην παρουσίαση της EA για επενδυτές, η εταιρία είχε τοποθετήσει το NBA Live 20 στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Με το καινούργιο οικονομικό δελτίο της εταιρίας, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, εκτός των αναλύσεων περί εσόδων, είδαμε το NBA Live 20 να αναφέρεται στο τρίτο τρίμηνο του 2020, δηλαδή το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

 

[UPDATE: 30/10/19 - Ακυρώνεται η κυκλοφορία του NBA Live 20] Η EΑ Sports ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει ΝΒΑ Live 20 και ότι η εταιρεία έχει ως κύριο στόχο να δημιουργήσει μία next gen εμπειρία για τα αγαπημένα μας basketball games. Tα νεα μετέφερε ο CEO της EA, Andrew Wilson, μαζί με τις ανακοινώσεις για τα έσοδα του τριμήνου. Tο NBA live 20 είχε δεχθεί καθυστερήσεις αλλά ήταν προγραμματισμένο για το τέταρτο τρίμηνο του 2019, φαίνεται ότι ακόμα και αυτό το πλάνο έχει ακυρωθεί.

Μπορεί το NBA live 19 να ήταν κατά πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς aλλά η αλήθεια είναι πως πρωταγωνιστής παραμένει η σειρά NBA 2K. Ο επίσημος λογαριασμός του NBA live στο Twitter αναφέρει πως η εταιρεία στοχεύει στο να φτιάξει κάτι νέο για την καινούργια γενιά κονσολών. Περισσότερες πληροφορίες Αναμένουμε το προσεχές διάστημα.

 

Διαβάστε το review του NBA Live 19.

Συζητήστε για το NBA 20 στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification