Ειδήσεις Sports H EA κοινοποίησε την πτώση των μετοχών της μετά την απώλεια της Γιουβέντους

H EA κοινοποίησε την πτώση των μετοχών της μετά την απώλεια της Γιουβέντους

Thursday, 18 Jul 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/85/8b/c0/Fifa-2019-Value-Drops-Juventus-GameWorld-71-1563459033.jpg
 

H EA κοινοποίησε την πτώση των μετοχών της μετά την απώλεια της Γιουβέντους

Η απόκτηση των δικαιωμάτων της Juve από την Konami πόνεσε αρκετά το FIFA.

 

O Ιαπωνικός κολοσσός που κυκλοφορεί και το eFootball 2019 PES 2020, απέκτησε αποκλειστικά τα δικαιώματα της 'Γηραιάς Κυρίας' και έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στα οικονομικά της EA και του FIFA 20.

Συγκεκριμένα η EA είναι υποχρεωμένη να κυκλοφορήσει με διαφορικό όνομα την πρωταθλήτρια Ιταλίας, για το νέο FIFA 20. Ωστόσο η συγκεκριμένη εξαγορά δεν εμποδίζει την εταιρία να χρησιμοποιήσει τα ονόματα και τα ακριβη πρόσωπα των παικτών. Παρ’ όλο που το FIFA κατέχει τα περισσότερα δικαιώματα των ομάδων σε όλο τον κόσμο, μετά από την συγκεκριμένη απώλεια δέχτηκε μεγάλο οικονομικό πλήγμα.

Συγκεκριμένα το CNBC, αναφέρει πως η πτώση των μετοχών της EA, έπεσε κατά 3,28% και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη υπολογιζόταν στα 92,22 δολάρια ανά μετοχή, ενώ κατέληξε στα 89,11 δολάρια ανά μετοχή. Η συγκεκριμένη πτώση αφορά και τις συνολικές μετοχές της εταιρίας, πράγμα που τις κάνει λιγότερο επιθυμητές προς τους αγοραστές. Ωστόσο η συγκεκριμένη πτώση δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο παρουσιάζεται από τα μέσα, καθώς την περασμένη εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση της Season 2 του Apex Legends, οι μετοχές της εταιρίας βιώσαν πτώση της τάξεως του 5%.

Αυτή την στιγμή οι μετοχές υπολογίζεται ότι έχουν λάβει ήδη μια μικρή ανάκαμψη από τα 89,70 δολάρια που ήταν πριν λίγη ώρα.

Διαβάστε περισσότερα για το eFootball PES 2020 και την αλλαγή ονόματος του PES 2020 . Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification