Ειδήσεις Sports Το FIFA σε μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Λίβερπουλ

Το FIFA σε μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Λίβερπουλ

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bb/18/e0/liverpool-fifa-20-52-1563361238.jpg
 

Το FIFA σε μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Λίβερπουλ

Οι κόκκινοι έρχονται στο FIFA 20.

Όπως πολύ σωστά προέβλεψαν οί δυσαρεστημένοι fans της Manchester United και ο συντάκτης της  Push Square Sammy Barker σε προηγούμενο άρθρο, η Λίβερπουλ έχει υπογράψει συμφωνία με τους δημιουργούς της FIFA EA Sports.

Προηγουμένως, οι κόκκινοι είχαν συμφωνήσει με την Konami και το Pro Evolution Soccer, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, το FIFA είναι εκεί που τα πραγματικά χρήματα υπάρχουν και με τη Λίβερπουλ να είναι οι σημερινοί πρωταθλητές του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αυτή η νέα συνεργασία δεν μας προκαλεί έκπληξη.

Επιπλέον, αυτή είναι προφανώς μια «μακροπρόθεσμη» συνεργασία μεταξύ του ποδοσφαιρικού συλλόγου και της Ea Sports, που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε από την Λίβερπουλ να λάβει την ειδική μεταχείριση της FIFA Ea Sports στο επερχόμενο FIFA 20. Άξιο αναφοράς επίσης είναι ότι ο Peter Moore, ένας από τους επιθεωρητές της EA, έφυγε από την εταιρεία το 2017 για να γίνει CEO της Liverpool FC. Είναι οπότε εύλογο να θεωρήσουμε πως έβαλε το χέρι του σε αυτή τη νέα συμφωνία.

Εν πάση περιπτώσει, τώρα που έχει πραγματοποιηθεί η συμφωνία αυτή, μπορούμε να λάβουμε κάποια νέα στατιστικά στοιχεία για την ομάδα της Λίβερπουλ. Για αρχή, ο Van Dijk πρέπει να έχει βαθμολογία τουλάχιστον 99. Το ίδιο ισχύει και για τον Allison, Robertson, Mane και Salah.

Διαβάστε για το FIFA 20 δεν θα έχει την Juventus και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification