Ειδήσεις Sports Konami: "Το PES 2020 δεν θα έχει γυναικείο ποδόσφαιρο"

Konami: "Το PES 2020 δεν θα έχει γυναικείο ποδόσφαιρο"

Thursday, 04 Jul 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d7/d2/d2/fifa-19-womens-world-cup-46-1562263661.jpg
 

Konami: "Το PES 2020 δεν θα έχει γυναικείο ποδόσφαιρο"

Το demo έρχεται στις 30 Ιουλίου.

 

Η Konami δήλωσε ότι το eFootball PES 2020 "δεν θα έχει γυναικείο ποδόσφαιρο".

Παρότι το Fifa έχει εισάγει γυναικείες εθνικές ομάδες από το Fifa 16, ο Lennart Bobzien, Brand Manager του PES για την Ευρώπη, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Προσωπικά υποστηρίζω το γυναικείο ποδόσφαιρο και παρακολουθώ στενά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουμε σχέδια να εισάγουμε τις γυναίκες στο eFootball PES 2020".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το FIFA της Electronic Arts έχει αντίστοιχα και τα αποκλειστικά δικαιώματα Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA, τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Ωστόσο, θα μπορούσε η Konami να εισάγει τις Εθνικές ομάδες γυναικών σε κάποιο Konami Cup.

Το eFootball PES 2020 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 10 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο demo που θα περιλαμβάνει ορισμένα modes, κάποιες ομάδες και το Edit mode θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα για την αλλαγή ονόματος του PES 2020 και την εισαγωγή της Manchester United στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα για το eFootball PES 2020. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification