Ειδήσεις Sports Η Konami εξηγεί γιατί έκανε αλλαγή ονόματος του PES σε eFootball: PES

Η Konami εξηγεί γιατί έκανε αλλαγή ονόματος του PES σε eFootball: PES

Wednesday, 03 Jul 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5f/e9/52/PES2020-Ronaldinho-58-1562172888.jpg
 

Η Konami εξηγεί γιατί έκανε αλλαγή ονόματος του PES σε eFootball: PES

Θα δοθεί μεγαλύτερη βάση στα eSports.

Η Konami ανακοίνωσε ότι το Pro Evolution Soccer 2020 θα φέρει πλέον τον τίτλο eFootball: PES 2020. Σήμερα αποκάλυψε και τον λόγο που θα γίνει αυτή η αλλαγή.

Ο Lennart Bobzien, Brand Manager της Konami για την Ευρώπη, δήλωσε ότι η αλλαγή αυτή γίνεται γιατί "Η Ιαπωνική εταιρεία θέλει να εστιάσει στα eSports. Κατά το παρελθόν θυμίζουμε άλλωστε ότι είχαμε διαγωνισμούς όπως τα PES League και eFootball Pro. Στο μέλλον θα έχουμε μεγαλύτερους διαγωνισμούς eSports. Βάζοντας την λέξη eFootball στον τίτλο θεωρούμε ότι το δηλώνουμε στο Community των fans μας αλλά και σε ένα ευρύτερο κοινό που ασχολείται με τα eSports".

Το PES διατηρήθηκε στον τίτλο και συνδυάζεται με το eFootball λόγω της κληρονομιάς που έχει αφήσει στη σειρά.

Διαβάστε την είδηση που αναφέρει ότι η Manchester United θα βρίσκεται στο Pro Evolution Soccer 2020.

Διαβάστε περισσότερα για το eFootball PES 2020. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification