Ειδήσεις Sports NBA 2Κ Playgrounds 2

NBA 2Κ Playgrounds 2

Tuesday, 18 Sep 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/59/f5/nba-2k-playgrounds-2-23-1537295629.jpg
 

NBA 2Κ Playgrounds 2

Έρχεται τον Οκτώβριο σε συνεργασία με την 2K Games. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 17/4/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Saber Interactive ανακοίνωσε το NBA Playgrounds 2.

Η συνέχεια του χαριτωμένου Arcade Sports game που είναι εμπνευσμένο από το NBA Jam, θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι για PC, PS4, Xbox One και Switch. Στη νέα έκδοση το Playgrounds Championship mode θα έχει ένα σύστημα παγκόσμιου league ranking, το οποίο θα χωρίζεται σε single-player και Co-op. Επίσης, θα υπάρχει Season mode, στο οποίο θα παίζετε πρωτάθλημα με την αγαπημένη σας ομάδα.

 

Όσο για το multiplayer, η Saber Interactive υποσχέθηκε βελτιωμένο matchmaking και online αγώνες τεσσάρων παικτών. Θα υπάρχουν επίσης νέα power-ups, βελτιωμένο A.I., βελτίωση στο σχεδιασμό των παικτών και των animations τους, ένα ρόστερ 200 διάσημων παικτών του NBA (τωρινούς αλλά και πρώην αθλητές που έχουν αποσυρθεί) και άλλα καλούδια.

[UPDATE: 10/5/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Saber Interactive ανακοίνωσε ότι το NBA Playgrounds 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαϊου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Θα έχει κόστος 20 ευρώ.

[UPDATE: 18/5/18 - Καθυστερεί η κυκλοφορία του] Ακυρώθηκε επ’ αορίστου η κυκλοφορία του NBA Playgrounds 2.

Η Saber Interactive που το αναπτύσσει εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το sequel του δημοφιλούς arcade παιχνιδιού θα καθυστερήσει και δεν θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου όπως είχε ανακοινωθεί. Η ανακοίνωση στην Facebook page του παιχνιδιού αναφέρει: “Έχουμε ορισμένα νέα να μοιραστούμε, αλλά θέλουμε πρώτα να πούμε πως συμβαίνουν καλά πράγματα σε όσους περιμένουν. Συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα με το NBA Playgrounds franchise που θα μεταφέρουν το arcade μπάσκετ σε άλλο επίπεδο. Δεν μπορούμε να σας τα πούμε από τώρα, αλλά θα σας πούμε πως αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία στις 22 Μαΐου θα μεταφερθεί. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί μαζί μας και υποσχόμαστε πως το NBA Playgrounds 2 θα είναι καλύτερο από ποτέ. Σύντομα θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες”.

[UPDATE 3: 18/9/18 - Τελική ημερομηνία κυκλοφορίας] Τελικά η αναβολή της κυκλοφορίας του NBA 2K Playground 2 οφείλεται στην εξασφάλιση της συμφωνίας μεταξύ Saber Interactive και 2Κ Games για την έκδοση του παιχνιδιού, στο οποίο οφείλεται και η πρόσθεση του “2K” στον τίτλο του. Η συμφωνία αυτή επιτρέπει στην Saber να αξιοποιήσει τις άδειες της 2Κ όσον αφορά soundtracks και εμφανίσεις παικτών του NBA που δεν θα ήταν αλλιώς δυνατό να συμπεριληφθούν.

Παράλληλα δημοσιέυτηκε και ένα τρέιλερ με σκηνές από το gameplay του παιχνιδιού. Δείτε το παρακάτω:

Το NBA 2K Playgrounds 2 θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review μας για το NBA Playgrounds. Συζητήστε για το NBA Playgrounds 2 στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification