Ειδήσεις Sports Η EA θα δώσει δωρεάν μια κάρτα David Beckham στους παίκτες του FIFA 21 Ultimate Team

Η EA θα δώσει δωρεάν μια κάρτα David Beckham στους παίκτες του FIFA 21 Ultimate Team

Thursday, 19 Nov 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ee/e5/e7/fifa-21-9-1605798691.jpg
 

Η EA θα δώσει δωρεάν μια κάρτα David Beckham στους παίκτες του FIFA 21 Ultimate Team

Σε όλες τις πλατφόρμες εκτός του Switch.

Αν παίζετε FIFA 21 μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου, θα πάρετε μια untradable κάρτα του David Beckham για να την χρησιμοποιήσετε στο Ultimate Team. Αυτή η κάρτα θα απεικονίζει τον Beckham στο ντεμπούτο του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως είπε η ΕΑ, η κάρτα αυτή θα απεικονίζει τα stats του Beckham στο ντεμπούτο του στην LaLiga μόνο. Τα ratings αυτής της κάρτας θα είναι διαφορετικά από τα επερχόμενα Icon cards, τα οποία θα απεικονίζουν τρείς διαφορετικές περιόδους της καριέρας του.

Ο Beckham επίσης θα προστεθεί στο Volta mode ως Groundbreaker. Παρόλο που όλοι οι οπαδοί θα χαρούν να λάβουν μια τέτοια κάρτα δωρεάν, οι παίκτες του Switch θα μείνουν στην απέξω για άλλη μια φορά. Οι χρήστες του Switch έχουν επικρίνει την ΕΑ για το γεγονός ότι το gameplay του FIFA 21 Nintendo Switch Legacy Edition είναι ακριβώς ίδιο με του FIFA 20, χωρίς καμία απολύτως επιπλέον προσθήκη. Το Ultimate Team του FIFA 21 στο Switch προσφέρει αρκετά λιγότερα πλεονεκτήματα συγκριτικά με όλες τις άλλες πλατφόρμες, καθώς δεν περιλαμβάνει τα Squad Battles και τα Division Rivals.

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 21 Ultimate Team και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/11/2020 08:09
Κάθε χρόνο βασικά μια απο τα ίδια για την ΕΑ και το FIFA.Η εταιρεία πρέπει να αλλάξει άμεσα πολιτική.
Notification