Ειδήσεις Sports EA Positive Play Charter

EA Positive Play Charter

Thursday, 18 Jun 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e8/f3/70/ea-fifa-20-racism-46-1592487010.jpg
 

EA Positive Play Charter

Η EA κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού και των τοξικών συμπεριφορών.

Η EA ανακοίνωσε το Positive Play Charter, μια λίστα οδηγιών στην οποία έφτασε μετά από συζητήσεις με διάφορους παίκτες και δεσμεύεται να καταργήσει κάθε επιβλαβές περιεχόμενο και να ενεργεί γρήγορα στις αναφορές.

 

Αυτό το είδος του βλαβερού περιεχομένου περιέχει τα πάντα από ρατσισμό και ομοφοβία μέχρι κατάχρηση και παρενόχληση. Η EA εκπαιδεύει το προσωπικό της ώστε να εντοπίζει και να αντιδράει καλύτερα σε τέτοια προβλήματα και ξοδεύει πόρους στην δημιουργία καλύτερων εργαλείων αναφοράς και εποπτείας. Όπως δήλωσε έχει διαγράψει πάνω από 3500 απρεπή assets δημιουργημένα από παίκτες.

Η EA αναφέρει “Πιστεύουμε πως οι κοινότητες μας θα έπρεπε να είναι ασφαλής και διασκεδαστικές, μακριά από απειλές και παρενοχλήσεις και χωρίς τοξικές η παράνομες συμπεριφορές. Οι τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν υπενθύμιση ότι έχουμε την ευθύνη να δώσουμε προσοχή σε αυτή την προσπάθεια. Δεν θα δεχθούμε ρατσισμό, σεξισμό, ομοφοβία ή παρενόχληση οποιασδήποτε μορφής”.

Διαβάστε για τις οθόνες Black Live Matters που πρόσθεσε η EA σε Fifa 20 και Apex Legends και συζητήστε για την Electronic Arts στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification