Ειδήσεις Sports FIFA 20: Η EA Sports προσθέτει ένα παράθυρο κουμπιών

FIFA 20: Η EA Sports προσθέτει ένα παράθυρο κουμπιών

Saturday, 29 Feb 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/09/27/91/fifa-button-overlay-27-1582996349.jpg
 

FIFA 20: Η EA Sports προσθέτει ένα παράθυρο κουμπιών

Με στόχο να βλέπετε real-time την ανταπόκριση χειρισμού.

Η ανταπόκριση στο FIFA είναι συχνό θέμα συζήτησης στο community, ειδικά για όσους παίζουν online. Η EA Sports αποκάλυψε ότι διεξάγει έρευνα για την απόκριση κουμπιών και συν τις άλλοις πρόσθεσε τις τελευταίες ημέρες σε κάποιους παίκτες του Fifa 20 ένα μενού που απεικονίζει τα κουμπιά.

Το μενού εμφανίζεται όπως το παρουσίασε η EA στο παρακάτω screenshot, αν και μελλοντικά ίσως αλλάξει. Χάρις σε αυτό, όταν πατάτε τα κουμπιά, τότε τα βλέπετε αντίστοιχα να ανάβουν στο παράθυρο σε πραγματικό χρόνο, ενώ βλέπετε και τι επίδραση έχει η σύνδεσή σας με τα κουμπιά που πατάτε. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε σε επανάληψη τις φάσεις και το τι πατούσατε σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε ακόμη τον Pro παίκτη που έφαγε ban από τα games της Electronic Arts.

 

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification