Ειδήσεις Sports Broomstick League

Broomstick League

Friday, 27 Sep 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e4/b8/0b/Webpnet-resizeimage2013-29-1569574255.jpg
 

Broomstick League

Το Rocket League συναντά τον Harry Potter.

Εάν σας άρεσε το Rocket League, όμως δεν ήσασταν fans της αυτοκίνησης τότε η Blue Isle Studios έφτιαξε το ιδανικό game για εσάς. Όπως φανερώνει και ο τίτλος, το Broomstick League φαίνεται να αντικαθιστά τα αυτοκίνητα με σκούπες, δημιουργώντας έτσι ένα σύνολο που θυμίζει έντονα το Quidditch. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το φανταστικό σπορ της σειράς Harry Potter, στο Broomstick League δεν θα υπάρχει η "χρυσή" για να κερδίσετε ακαριαία το game.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, το Broomstick League θα διαθέτει modes που θα περιλαμβάνουν από δύο μέχρι και οκτώ παίκτες, οι οποίοι θα μάχονται μεταξύ τους για την νίκη. Τα modes θα περιλαμβάνουν από 1v1 μέχρι 4v4 ενώ παράλληλα θα έχετε στην διάθεση σας ξόρκια, είτε για να επιτίθεστε στους εχθρούς σας, είτε για να τηλεμεταφέρεστε κατά μήκος και πλάτος της αρένας. Τέλος, το Broomstick League θα σας προσφέρει και την δυνατότητα για customization τόσο όσον αφορά τους παίκτες όσο και τις σκούπες.

Το Broomstick League αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PC. 

Διαβάστε το review του Rocket League. Συζητήστε περισσότερα για το Broomstick League στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification