Ειδήσεις Sports Fifa 20 Pro Clubs

Fifa 20 Pro Clubs

Thursday, 25 Jul 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c3/88/d7/fifa-20-pro-clubs-13-1564071040.jpg
 

Fifa 20 Pro Clubs

Έρχεται με σημαντικές αλλαγές.

 

Η EA Sports ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά του Pro Clubs mode του Fifa 20.

Το Pro Clubs mode σας επιτρέπει να παίξετε έως και 22 παίκτες (11v11), καθώς ένας δημιουργεί την δική του ομάδα επιλέγοντας όνομα και εμφάνιση και οι υπόλοιποι συνδέονται για να παίξουν, ανεβαίνοντας κατηγορίες, όπως το παλιό καλό Ultimate Team.

Στο νέο Pro Clubs mode θα υπάρξει αναβάθμιση στο customization κάθε παίκτη, καθώς θα υπάρχουν νέες επιλογές για οπτικά χαρακτηριστικά, ενώ θα επανέλθουν και οι θέσεις LF/RF, LM/RM και LBW/RWB που υπήρχαν για ακραίους επιθετικούς, ακραίους μέσους και ακραία μπακ-χαφ αντίστοιχα. Το βάρος και το ύψος θα παίζουν επίσης μεγαλύτερο ρόλο στην αίσθηση της κίνησης και στο πωςω θα κινείται ο παίκτης σας.

Το Stamina θα επαναπρογραμματιστεί και θα πρέπει στο εξής να είστε πιο σκεπτικοί όταν το ξοδεύετε για να τρέξετε. Επίσης, όλοι οι παίκτες θα ξεκινούν με 80 Rating και θα υπάρχουν 30 νέα traits παικτών, κοινώς νέα skills για να ξοδέψετε skill points. Η εμπειρία που θα κερδίζετε από κάθε αγώνα έχει επίσης αλλάξει, ενώ υπάρχουν και αναβαθμίσεις στα replays, τις ενδείξεις οθόνης, τα μενού, τα λογότυπα ομάδων και τις εμφανίσεις. Επίσης, τα παλιά Cups έχουν αντικατασταθεί από τα House Rules Cups με επιπλέον κανόνες που είδαμε πέρυσι και στο φιλικό. Επιπλέον, θα υπάρχουν και αγώνες πρακτικής ενάντια στο A.I. με δυσκολία που θα επιλέξετε, ώστε να δείτε πως "δένετε" με τους συμπαίκτες σας (σ.σ. και ποιοι είναι για "δέσιμο).

Τέλος, θα υπάρχουν νέες εμφανίσεις και η δυνατότητα ο αρχηγός κάθε ομάδας να διαλέγει την εμφάνιση με την οποία θα κατέβει, αλλά και διορθώσεις, όπως αυτά του Stamina bug με επιλεγμένο το "Any" player, τοποθέτηση πιο ψηλών παικτών στο τείχος των φάουλ, προβολή όλων των πανηγυρισμών στην κατάκτηση κυπέλλου κ.ο.κ.

Το Fifa 20 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Στο Switch και τις παλιότερες κονσόλες θα κυκλοφορήσει κλασικά μια Legacy έκδοση.

Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Fifa 20, τα Fifa Icons και το Pro Clubs mode.

Συζητήστε για το FIFA 20 στο σχετικό forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification