Ειδήσεις Sports FIFA 19: Τα chemistry styles θα γράφουν αναλυτικά τα upgrades που προσφέρουν

FIFA 19: Τα chemistry styles θα γράφουν αναλυτικά τα upgrades που προσφέρουν

Saturday, 11 Aug 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/9a/34/fifa-19-chemistry-styles-40-1534004065.jpg
 

FIFA 19: Τα chemistry styles θα γράφουν αναλυτικά τα upgrades που προσφέρουν

Δεν θα χρειάζεται να ανατρέχετε σε sites.

 

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στα chemistry styles.

Όσο πλησιάζει η κυκλοφορία του FIFA 19, όλο και περισσότερες εικόνες κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου με διαρροές και νέες προσθήκες από το αγαπημένο Sports game. Αυτή την φορά, έχουμε μία εικόνα που αφορά τα chemistry styles, ένα feature του FIFA Ultimate Team που δεν γνώριζαν όλοι και άλλοι δεν εμπιστεύονταν. Η EA φαίνεται να θέλει να το αλλάξει αυτό στο FIFA 19 πραγματοποιώντας μία μεγάλη αλλαγή σε αυτά.

Οι περισσότεροι παίκτες FIFA έτρεχαν σε σελίδες όπως τα Futhead ή Futwiz για να προσθέτουν διάφορα chemistry styles στις κάρτες και να βλέπουν τα upgrades που προσφέρουν στους παίκτες. Αυτό δεν θα είναι πια αναγκαίο, αφού η προσθήκη ενός chemistry style σε μία κάρτα του FIFA 19, θα σημάνει αυτομάτως και την εμφάνιση των αναβαθμισμένων στατιστικών στην κάρτα του εκάστοτε παίκτη. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε την κάρτα του Charlie Austin, επιθετικού της Southampton, στον οποίο έχει εφαρμοστεί ένα chemistry style, με τα in-game stats του να αναγράφουν αναλυτικά τις βελτιώσεις που λαμβάνει ο παίκτης με αυτό.

Πλέον μπορούν να θεωρηθούν απολύτως αξιόπιστα, ενώ θα γλιτώνετε και χρόνο από το να χρησιμοποιείτε τρίτες σελίδες για να βοηθηθείτε. Καλό είναι να ρίξετε μία ματιά στα chemistry styles και την χρησιμότητά τους ενόψει της κυκλοφορίας του νέου FIFA που θα έχει πολλές προσθήκες και αναμένεται να συναρπάσει.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το FIFA 19 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification