Ειδήσεις Sports Στο Fifa 19: House Rules και Survival mode

Στο Fifa 19: House Rules και Survival mode

Sunday, 05 Aug 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/70/a0/fifa-19-house-rules-44-1533490327.jpg
 

Στο Fifa 19: House Rules και Survival mode

Θα χάνετε έναν παίκτη όποτε σκοράρει ο αντίπαλος.

 

Στο Fifa 19 το Kick Off mode έχει μια επιλογή "House Rules" όπου βάζετε τους δικούς σας κανόνες.

Υπάρχει για παράδειγμα επιλογή "No Rules" όπου οι διαιτητές είναι διακοσμητικά στοιχεία και δεν σφυρίζουν φάουλ, πέναλτι ή οφ-σάιντ! Μέχρι και Survival mode στο οποίο χάνετε έναν παίκτη όποτε η ομάδα του αντιπάλου σκοράρει. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει πλεονέκτημα. Σκεφτείτε να παίζετε 11v10 ή στο 2-0 να γίνει 11v9. Άντε μετά να σκοράρετε. Η συγκεκριμένη επιλογή υπήρχε και στο Fifa Street ως "Last man standing" mode. Βέβαια εκεί τα γήπεδα ήταν μικρότερα, όπως αντίστοιχα και οι παίκτες λιγότεροι.

Σε άλλους κανόνες του House Rules, αν σκοράρετε από μακριά τότε το γκολ εκείνο θα μετράει για δύο, ενώ υπάρχουν και κανόνες για γκολ π.χ. μόνο από κεφαλιές ή βολέ ή το ανάποδο ή αντίστοιχα όποια ομάδα σκοράρει πρώτη έναν συγκεκριμένο αριθμό από τέρματα κερδίζει. Γενικά καθορίζετε τους κανόνες που θέλετε, όπως και Best of 3 ή Best of 5 σειρές αγώνων μεταξύ δύο ομάδων. 

Δείτε τα νέα modes του Fifa 19 και τα 14.000 ευρώ που ξόδεψε παίκτης του Fifa σε Fifa points.

 

Το Fifa 19 κυκλοφορεί 14 ημέρες μετά το demo του, στις 28 Σεπτεμβρίου, για PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3 και Xbox 360.

Διαβάστε το Fifa 19 preview μας από την E3. Διαβάστε ακόμη για τους χορούς του Fortnite στο Fifa 19 και συζητήστε για το νεότερο ποδοσφαιράκι της EA στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification