Ειδήσεις Sports Το FIFA 19 θα περιέχει τα UEFA Champions League και Europa League

Το FIFA 19 θα περιέχει τα UEFA Champions League και Europa League

Saturday, 12 May 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/28/25/fifa19-23-1526116462.jpg
 

Το FIFA 19 θα περιέχει τα UEFA Champions League και Europa League

Όπως δήλωσε ο Ολλανδός σχολιαστής του παιχνιδιού.

Ο Ολλανδός σχολιαστής της σειράς FIFA υποστήριξε πως το FIFA 19 θα περιέχει τα UEFA Champion League και Europa League.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Konami σύμφωνα με την οποία λήγει η συμφωνία της με την UEFA προκάλεσε κύμα δυσαρέσκειας στους fans της σειράς Pro Evolution Soccer, αφού εκφράζουν εδώ και χρόνια τα παράπονα τους για τα μη αδειοδοτημένα πρωταθλήματα του παιχνιδιού, βλέποντας ακόμα μία μεγάλη απώλεια να έρχεται για το αγαπημένο τους ποδοσφαιράκι. Από την άλλη, οι fans του FIFA αρχίζουν να τρίβουν τα χέρια τους, αφού ο Ολλανδός σχολιαστής του παιχνιδιού, Evert ten Napel, αποκάλυψε πως το FIFA 19 θα περιέχει τις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα είπε: “Το FIFA 19 θα γίνει ακόμα καλύτερο, επειδή (η EA) πρόσθεσε σε αυτό το UEFA Champions League και το UEFA Europa League”. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ωστόσο ο ίδιος μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη πηγή αν κρίνουμε από την μακροχρόνια παρουσία του στην σειρά FIFA. Μέχρι πρότινος, τα παραπάνω δικαιώματα άνηκαν στο PES, ωστόσο φαίνεται πως η EA διατίθεται να προχωρήσει σε μία μεγάλη συμφωνία. Ενδεχομένως η E3 2018 να μας αποκαλύψει το αν πρόκειται για φήμες ή για πραγματική συμφωνία.

Διαβάστε το review του FIFA 18 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification