Ειδήσεις Sports Mutant Football League

Mutant Football League

Sunday, 07 Jan 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Νίκος Πανεθυμιτάκης   | (1 σχόλιο)
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/66/02/55/MutantFootballLeague-37-1497995198.jpg
 

Mutant Football League

Το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο με τέρατα κυκλοφορεί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/6/17] Η εταιρία Digital Dreams Entertainment αναπτύσσει τον πνευματικό διάδοχο του Mutant Football League.

Πρόκειται για ένα Arcade Sports game με θέμα το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο (NFL) με παίκτες τέρατα και μεταλλαγμένους. Υπάρχουν δεκατέσσερις ξεχωριστές ομάδες για να διαλέξετε, όπως επίσης διάφορα στάδια και ειδικά in-game χαρακτηριστικά. Ένα αρκετά βίαιο game όπου μπορείτε να τοποθετήσετε παγίδες και να χρησιμοποιήσετε βρώμικα τεχνάσματα όπως να δωροδοκήσετε το διαιτητή.

Πρωτοεμφανίστηκε το 1993 από την ΕΑ για το Mega Drive της Sega, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε και στο PSP μέσω του EA Replay. Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα games του είδους. Περιλαμβάνει τόσο single-player, όσο και online modes, καθώς και local play για 2-4 παίκτες. Ο πνευματικός διάδοχος του Mutant Football League, κατάφερε να μαζέψει περίπου 140.000 δολάρια μέσω του Kickstarter.

[UPDATE: 7/1/18 - Κυκλοφορεί στις 19 Ιανουαρίου] Το Mutant Football League θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου για PS4 και Xbox One, όπως ανακοίνωσε η Digital Dreams Entertainment.

Δείτε ακόμη το Dream Daddy: A Dad Dating Simulator. Συζητήστε για το Mutant Football League σε αυτό το forum topic.

Photos

Mutant-Football-League-2.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/01/2018 08:00
Αθλητισμός και βία μαζί .Δεν ξεκολλάνε αυτά τα δύο :lol:
Notification