Ειδήσεις Sports Rocket League Training mode

Rocket League Training mode

Friday, 18 Nov 2016  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/81/b7/rocket-league-custom-training-mode-62-1479503914.jpg
 

Rocket League Training mode

Προπονηθείτε με τους δικούς σας όρους.

Το Rocket League είναι ένα από τα πιο δύσκολα Sports games, με την έννοια του ότι για να γίνεις πραγματικά καλός παίκτης πρέπει να εξασκηθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Psyonic ετοιμάζει ένα νέο update στο οποίο θα δούμε το Custom Training mode. Θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα προπόνησης κι έτσι να εξασκηθείτε με βάση τους κανόνες που θα ορίσετε. Για παράδειγμα, θα επιλέγετε το γήπεδο όπου θα κάνετε εξάσκηση, το επίπεδο δυσκολίας, το mode, ακόμα και τα σημεία από όπου θα σουτάρετε την μπάλα με το αυτοκίνητό σας και πως θα πρέπει να την σουτάρετε.

Θα υπάρξει μια Shot List (εχμ, δυστυχώς δεν θα έχει σφηνάκια) όπου θα καταγράφονται όλα τα σουτ που έχετε δημιουργήσει μέσα στο Training mode. Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα σημεία και τις προϋποθέσεις κάθε σουτ, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε όσα θέλετε και πάει λέγοντας. Στα σουτ θα τοποθετείτε το αυτοκίνητο ή την μπάλα όπου θέλετε, καθορίζοντας ακόμα και την τροχιά ή την ταχύτητα της μπάλας.

Επιπλέον, θα σας επιτρέπεται να κάνετε share τα συστήματα προπόνησης που φτιάξατε και να κατεβάσετε προπονήσεις άλλων παικτών. Αν κάποιος κατεβάσει το σύστημα προπόνησης που φτιάξατε τότε αφού το επεξεργαστείτε θα λαμβάνει ειδοποίηση ότι "Μια νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για download" ώστε αντίστοιχα να την κατεβάσει. Τέλος, μελλοντικά η Psyonic θα προσθέσει σύστημα αναζήτησης προπονήσεων ή ακόμα και φίλτρα αναζήτησης.

Το Training mode θα κυκλοφορήσει με το επόμενο update του Rocket League. Η Psyonic δεν έχει αναφέρει ακόμη την ακριβή ημερομηνία του update.

Διαβάστε το review του Rocket League και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Αν παίζετε Rocket League online τότε ανταλλάξτε IDs σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 19/11/2016 01:50
Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια (για την χρηματικη του αξια) , οποιος μαθει καλα τα εναερια χτυπηματα εχει μεγαλο πλεονεκτιμα , το παιχνιδι αναδικνυει τα skills του παικτη το συνηστω σε οποιον δεν το εχει δοκιμασει ακομα..
Notification