Genshin Impact: Ένα RPG εμπνευσμένο από το Zelda: Breath Of The Wild

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Genshin Impact: Ένα RPG εμπνευσμένο από το Zelda: Breath Of The Wild

Genshin Impact: Ένα RPG εμπνευσμένο από το Zelda: Breath Of The Wild

Θα κυκλοφορήσει για PC και κινητά.

Η εταιρεία ανάπτυξης, Miyoho, με έδρα την Κίνα ανακοίνωσε ότι το Genshin Impact θα είναι ένα open-world hack-and-slash RPG.

Το Genshin Impact έγινε γνωστό πέρυσι όταν αποκαλύφθηκε στην έκθεση ψηφιακών παιχνιδιών ChinaJoy. Πολλοί στην Κίνα ανέφεραν αρνητικά ότι παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Το παιχνίδι εκτέθηκε στο περίπτερο της Sony κατά τη διάρκεια του ChinaJoy, το οποίο οδήγησε σε έναν δυσαρεστημένο fan του Zelda να σπάσει το PS4 του, επειδή ένιωθε πως ήταν ντροπή για την Sony να προωθήσει ένα παιχνίδι με τόσες πολλές ομοιότητες με ένα άλλο. Υπήρχαν αρκετές ακόμη διαμαρτυρίες που εξέφρασαν το ίδιο συναίσθημα. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Το Genshin Impact διαθέτει όμως RPG progression με διαφορετικούς χαρακτήρες, elemental-based μάχες ενώ επίσης προσθέτει και δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το νέο RPG θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για τα PC και κινητά στις 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Δείτε έναν Streamer που έπαιξε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild χορεύοντας. Συζητήστε για το νέο RPG στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification