Avowed από την Obsidian

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Avowed από την Obsidian

Avowed από την Obsidian

Θα είναι εμπνευσμένο από τα Skyrim και The Outer Worlds. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/7/20] Η Obsidian Entertainment, δημιουργός των Neverwinter Nights και Pillars of Eternity, ανακοίνωσε το νέο της RPG με την ονομασία Avowed.

Το σενάριο θα διεξάγεται σε fantasy σκηνικό, στον κόσμο Eora, όπου ως γνωστόν διεξάγεται και το Pillars of Eternity. Το τρέιλερ δείχνει αρκετά επικό, καθώς χρησιμοποιείται κάμερα πρώτου προσώπου αντί για το κλασικό 2D top-down στο οποίο έχουμε συνηθίσει την Obsidian.

Το Avowed θα είναι multiplatform και θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X και θα αποτελέσει το πρώτο console exclusive της Microsoft από την Obsidian, την οποία ως γνωστόν έχει εξαγοράσει από το 2018. Η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης έχει ως πιο πρόσφατη κυκλοφορία της το The Outer Worlds σε όλα τα format.

[UPDATE: 27/7/20 - Πολύ μεγαλύτερο από το Skyrim, σύμφωνα με διαρροή] Σύμφωνα με μια διαρροή, το Avowed θα είναι ένα τεράστιο project για την Obsidian, πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζαμε.

Το Avowed, ένα Action RPG από την Obsidian, ήταν μια από τις καλύτερες ανακοινώσεις που έγιναν στο Xbox Games Showcase της περασμένης εβδομάδας. Το Avowed ανακοινώθηκε με την βοήθεια ενός CG τρέιλερ που επιβεβαίωνε ότι θα έχουμε First-Person μάχες, με κύριο στοιχείο την χρήση μαγείας. Εκτός αυτών, δεν μάθαμε και τίποτα άλλο για το Avowed. Τώρα, σύμφωνα με τον Sponger, μέλος των Resetera forums, το Avowed θα είναι ένα open-world RPG αρκετές φορές μεγαλύτερο και πυκνότερο του Skyrim.

Στο Avowed, σύμφωνα με την διαρροή, θα υπάρχουν δύο τεράστιες πόλεις και το open-world θα έχει αρκετά αξιοθέατα και ποικίλες ζώνες. Το Avowed θα περιλαμβάνει ένα real-time σύστημα καιρού, όπου η ομίχλη, όπως επισημάνθηκε, θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Σε αντίθεση με το Skyrim, ο κόσμος του Avowed υπόσχεται να είναι πολύ πιο αντιδραστικός και διαδραστικός. Η Obsidian έχει φιλόδοξα σχέδια για τα physics της μαγείας. Ακόμα, η εταιρία ανάπτυξης δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσουν ανανεωμένα μοντέλα AI για να κάνουν τον κόσμο να είναι πιο ζωντανός. Οι companions θα υπάρχουν και στο Avowed, αλλά δεν θα λειτουργούν όπως λειτουργούσαν στο The Outer Worlds.

Το Avowed θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Pillars of Eternity και θα δανείζεται στοιχεία από το ήδη υπάρχον lore. Στην διαρροή επίσης, γίνεται αναφορά σε boss fights. Ακόμα, το Avowed θα έχει ένα “πάρα πολύ λεπτομερή” character creator, ώστε να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας όπως πραγματικά θέλετε. Ο Sponger συνοψίζοντας, ανέφερε ότι το Avowed έχει μπει σε πλήρη παραγωγή με ομάδα που αποτελείται από 100 άτομα και η Obsidian θα συνεχίσει να προσλαμβάνει άτομα. Μέχρι στιγμής, η εταιρία ανάπτυξης στοχεύει να κυκλοφορήσει στο Avowed στην περίοδο από τα τέλη του 2022 μέχρι τις αρχές του 2023.

[UPDATE 2: 14/6/21 - Απουσίασε από την E3 αλλά θα μάθουμε νέα σύντομα] Το Avowed απουσίασε από την E3 2021, ωστόσο η Obsidian Entertainment δήλωσε ότι θα μάθουμε νέα του σύντομα.

[UPDATE 3: 13/10/21 – Θα είναι εμπνευσμένο από τα Skyrim και The Outer Worlds] Σύμφωνα με νέα αναφορά του Windows Central, το First-person RPG θα διάφορα classes και θα μπορείτε να το παίξετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Διάφοροι gameplay μηχανισμοί, όπως το να μπορείτε να κρατάτε δύο διαφορετικά όπλα ταυτόχρονα, είναι εμπνευσμένοι από το Skyrim. Στο Avowed θα μπορείτε επίσης, εκτός από ξόρκια, να μαγεύετε τα όπλα σας ώστε να είναι αρκετά ενισχυμένα στις μάχες. Επίσης καθώς το Avowed θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Pillars of Eternity, θα δείτε διάφορα από τα πλάσματά του σε 3D αναπαραστάσεις. Στις μάχες θα μπορείτε να έχετε όπλα και ξόρκια, αλλά και δυνατές κινήσεις όπως κλοτσιές και χτυπήματα με ασπίδα. Θα μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον με το να καίτε εμπόδια και να καταστρέφετε συγκεκριμένα σημεία.

Η Obsidian Entertainment σκοπεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Avowed πριν το τελος του 2021. 

Το Avowed θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X, χωρίς να υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε τις προηγούμενες φήμες για το Avowed και συζητήστε για το νέο RPG στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification