Fallout 76: Το Αμερικανικό καταφύγιο ''Project Greek Island''

Hot
Fallout 76: Το Αμερικανικό καταφύγιο ''Project Greek Island''

Fallout 76: Το Αμερικανικό καταφύγιο ''Project Greek Island''

Διαθέσιμο για εξερεύνηση.

Επιβεβαιώθηκε ότι το διάσημο ξενοδοχείο ονόματι Greenbrier, στην Δυτική Βιρτζίνια, το οποίο φιλοξενούσε πολλά σημαντικά στελέχη της πολιτικής σκηνής, θα υπάρχει στο παιχνίδι.

Το όνομα του πάραυτα έχει αλλάξει στο παιχνίδι και ονομάζεται The Whitespring Resort. Ωστόσο δεν ξέρουμε σε τι ποσοστό θα επηρεάσει την ιστορία του παιχνιδιού. Αυτό που κάνει το μέρος αυτό ξεχωριστό είναι το Project Greek Island, δηλαδή το τεράστιο υπόγειο κρησφύγετο του. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Αμερικής, στα τέλη της δεκαετίας του '50, πλησίασε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου με σκοπό να τους ζητήσει να φτιάξουν ένα υπόγειο καταφύγιο για περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Σε απόσταση μικρότερη των τεσσάρων ωρών από την Ουάσινγκτον, είχε αρκετό χώρο να στεγάσει όλο το Κογκρέσο (περίπου 600 άτομα) και είχε τα απαραίτητα όργανα για να συνεχιστεί εκεί η δουλειά τους, ενώ μπορούσαν να μείνουν εκεί για όσο χρειαστεί, καθώς υπήρχε δυνατότητα σίτισης.

Το Project Greek Island φανερώθηκε στην δημοσιότητα το 1992 οπότε και σταμάτησε να λειτουργεί. Ευτυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε τα gameplay videos του Fallout 76 και πληροφορίες για την beta και συζητήστε για το Fallout 76 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 09/10/2018 17:40
Τα Fallout πότε δεν τα είχα στην πρώτη λίστα, έπαιξα το 4 και μου άρεσε, δεν με ενθουσίασε όμως, ελπίζω να το κάνει το 76.
#2 Parou (Level 20) 09/10/2018 19:34
Με την ονομασία Project Greek Island θα περίμενα να διαβάσω ότι ήταν στην Ελλάδα το καταφύγιο :P
Notification