CD Projekt Red: "Θα αλλάξουμε την βιομηχανία των games"

Hot
CD Projekt Red: "Θα αλλάξουμε την βιομηχανία των games"

CD Projekt Red: "Θα αλλάξουμε την βιομηχανία των games"

Αυτοπεποίθηση στην εταιρεία για την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077.

 

Η CD Projekt Red δείχνει αισιόδοξη απέναντι στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077.


Η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης, έχει φτιάξει μεγάλο όνομα ύστερα από την τεράστια επιτυχία του The Witcher 3. Έτσι, τόσο οι υπεύθυνοι της ανάπτυξης του Cyberpunk όσο και οι fans, έχουν τεράστιες βλέψεις για το νέο τους video game, όπως αποκάλυψε και ο designer του παιχνιδιού Patrick Mills. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Edge Magazine, δήλωσε πως η φιλοδοξία της CD Projekt Red είναι “να αλλάξει την βιομηχανία του gaming” με την νέα τους κυκλοφορία, δείχνοντας τους δηλαδή όλα όσα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει υπάρξει αυτή η εταιρεία είναι για να δείχνει στην βιομηχανία των games πώς να κάνει διάφορα πράγματα. Θέλουμε να αλλάξουμε την βιομηχανία. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Είναι το μότο μας. Είμαστε επαναστάτες έτσι;”

Βέβαια, ο ίδιος δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα καταφέρει κάτι τέτοιο το Cyberpunk, ωστόσο μίλησε για τα πολιτικά θέματα τα οποία δίνουν, όπως φαίνεται, το παρών και στο κόσμο του παιχνιδιού: “Όταν έχεις τις άλλες εταιρείες να λένε ‘όχι όχι, υπάρχει πολιτική εδώ’ εμείς λέμε ‘ναι υπάρχει’. Δεν είναι απαραίτητα αυτό που περιμένετε και δεν θα μιλήσουμε ακριβώς για αυτό που μας περιμένετε να πούμε. Θα καταλάβετε όταν το παίξετε”.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη ημερομηνία για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.