• Ειδήσεις
  • RPG
  • Το The Elder Scrolls: Legends μπορεί να μην βγει στο PS4 λόγω cross-play

Το The Elder Scrolls: Legends μπορεί να μην βγει στο PS4 λόγω cross-play

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το The Elder Scrolls: Legends μπορεί να μην βγει στο PS4 λόγω cross-play

Το The Elder Scrolls: Legends μπορεί να μην βγει στο PS4 λόγω cross-play

Σύμφωνα με την Bethesda.

Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing και Επικοινωνιών της Bethesda, εξέφρασε στο GameInformer την δυσαρέσκειά του για την μη τήρηση του cross-play από πλευράς Sony, ενώ υπονόησε ότι το The Elder Scrolls: Legends μπορεί να μην κυκλοφορήσει στο PS4 ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Συγκεκριμένα ο Hines δήλωσε: "Για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα πρέπει να υποστηρίζει cross-play σε όλα τα format. Δεν γίνεται να έχουμε ένα παιχνίδι που σε μία κονσόλα θα δουλεύει προς μία κατεύθυνση (σ.σ. από το PS4 στα PC). Το παιχνίδι δουλεύει τώρα σε συσκευές Apple, Google, Steam και στο Bethesda.net. Δεν έχει σημασία από που αγοράζεις τα αντικείμενά σου, αφού αν συνδεθείς από άλλα format ο εξοπλισμός σου εξακολουθεί να βρίσκεται στο λογαριασμό σου. Δεν έχει σημασία επίσης η πλατφόρμα, αφού παίζεις ενάντια σε όλους τους άλλους χρήστες που παίζουν την δεδομένη στιγμή".

Στο ερώτημα του GameInformer για το αν υπάρχει περίπτωση το παιχνίδι να μην βγει στο PS4 αν η Sony δεν αλλάξει την στάση της, ο Hines δήλωσε: "Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε συζητήσεις με όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Αλλά οι όροι μας είναι μη διαπραγματεύσιμοι. Δεν γίνεται σε μία έκδοση του The Elder Scrolls: Legends να παίρνεις μαζί την πρόοδό σου και σε μια άλλη να μένει μόνο στο οικοσύστημά σου και να μην μπορεί να βγει έξω από αυτό. Αυτό είναι αντίθετο με όσα προσφέρει το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Bethesda θα κυκλοφορήσει το Fallout 76 και στο PS4, παρότι είχε στόχο να υποστηρίξει cross-play αλλά η Sony δεν βοήθησε στον συγκεκριμένο στόχο τους.

Διαβάστε πληροφορίες για το The Elder Scrolls Legends που κυκλοφορεί ήδη για PC και smartphones, ενώ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 σε PS4, Xbox One και Switch. Συζητήστε για το The Elder Scrolls: Legends στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification