Rune 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Rune 2

Rune 2

Τα Human Head Studios άλλαξαν το όνομα του sequel του Rune. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 28/8/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Human Head έγινε γνωστή με το Action-Adventure Prey το 2006. Το νέο της project ανακοινώθηκε σήμερα και ονομάζεται Rune: Ragnarok, που αποτελεί συνέχεια στο αρχικό Rune του 2000.

Το Rune: Ragnarok θα είναι ένα open world sandbox RPG. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Το βίντεο αναφέρεται στο γεγονός ότι τα παιδιά που γεννιούνται "ακούνε από την γέννησή τους ιστορίες για το τέλος του κόσμου. Για μια μάχη που έριξε ακόμη και τους Θεούς, ενώ οι 9 κόσμοι αναλώνονται από τον πάγο και την φωτιά. Αλλά οι ιστορίες είναι ψευδείς. Οι Θεοί δεν χάθηκαν. Για επτά χρόνια ο κόσμος μας είχε καταβροχθιστεί από τον θάνατο και την καταστροφή. Τώρα η ανθρωπότητα θα πρέπει να σηκωθεί στα πόδια της και να καταφέρει ότι δεν κατάφεραν οι Θεοί. Το Ragnarok θα πρέπει να τελειώσει."

 

[UPDATE: 25/1/18 - Pre-Alpha τρέιλερ] Η Human Head Studios έθεσε σε κυκλοφορία σήμερα ένα τρέιλερ από το pre-alpha στάδιο δοκιμών του Rune: Ragnarok στο οποίο ο μοχθηρός θεός Loki αφηγείται την ιστορία του θρύλου του Ragnarok και το ότι οι θνητοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβασή του. Κατά τη διάρκεια του βίντεο φαίνονται σκηνές από το gameplay το οποίο περιλαμβάνει μάχες με μυθικά πλάσματα της Σκανδιναβικής μυθολογίας, καθώς και μάχες μεταξύ πολεμιστών Vikings, ενώ στο τέλος, αποκαλύπτεται και ο ίδιος ο Loki λέγοντας “Νομίζετε ότι μπορείτε να προκαλέσετε έναν θεό;”, κάνοντας ξεκάθαρο το ότι θα περιλαμβάνεται ως boss.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Σύμφωνα με τα σχέδια της Human Head, το Rune: Ragnarok θα μπει σε στάδιο δοκιμών beta αργότερα μέσα στο 2018. Εάν θέλετε, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τη συμμετοχή στην beta εδώ. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε τα διαθέσιμα format. Το παιχνίδι αναπτύσσεται για PC, κονσόλες, smartphones, ακόμη και VR συσκευές. 

[UPDATE 2: 23/5/19 - Τα Human Head Studios άλλαξαν το όνομα του sequel του Rune] Τα Human Head Studios άλλαξαν πάλι το όνομα του επερχομένου sequel του Rune που είχε ανακοινωθεί το 2017 ως Rune: Ragnarok. Στο εξής θα ονομάζεται Rune 2.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα σχέδια άλλαξαν όπως τελικά άλλαξε και η ονομασία του παιχνιδιού σε Rune 2. Ωστόσο η κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν θα καθυστερήσει. Ως σωτήρας του Midgard, θα ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο με σκοπό να συλλέξετε πόρους και διάφορα αντικείμενα, ώστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας στην μάχη με πολλούς αντιπάλους και κυρίως εναντίον του Loki. Το Rune 2 θα υποστηρίζει solo και co-op mutlyplayer υπηρεσίες, σε ένα open world game με πολυποίκιλες επιλογές στην επεξεργασία και την αναβάθμιση του χαρακτήρα σας. Δείτε παρακάτω το trailer του Rune 2:

"Έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια μας δημιουργώντας μια αρκετά βίαιη εμπειρία από την εποχή των Vikings, με την ιστορία να εξελίσσετε με βάση προτάσεις από τους θαυμαστές του παιχνιδιού." Ήταν η δήλωση του συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλου των Human Head Studios, Chris Rhinehart. Συνέχισε λέγοντας: " Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στον κόσμο του Midgard, με μια αίσθηση οικειότητας, αλλά με αρκετές αλλαγές στους μηχανισμούς, στο crafting, στα open world events και τις πλήρως υποστηριζόμενες λειτουργίες single και co-op campaing με αρκετά βελτιωμένα οπτικά εφέ. Όλα αυτά το καθιστούν την πραγματική συνεχεία του πρωτότυπου παιχνιδιού."

Το Rune 2 δεν έχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά το στούντιο δήλωσε ότι πιθανότατα να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, αποκλειστικά στο Epic Games Store.

[UPDATE 3: 12/9/19 Το Rune 2 απέκτησε ημέρα κυκλοφορίας] Μετά από μια εκτενή καθυστέρηση αλλά και την επίσημη ανακοίνωση για μεταφορά του παιχνιδιού στο Epic Game Store, η εταιρία ανάπτυξης Human Head Studios ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Viking action-RPG, Rune 2.

Η beta έκδοση του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμη, ωστόσο η επιλογή για pre-purchase στο Epic Game Store είναι ήδη διαθέσιμη. Οι τιμές προ-παραγγελίας κυμαίνονται από 30 – 60 δολάρια, ανάλογα με τα μπόνους που θέλετε να έχετε διαθέσιμα, από την αρχή του παιχνιδιού.

Όπως όλα δείχνουν το Rune 2 θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου του 2019 για PC αποκλειστικά στο Epic Games Store.

Συζητήστε για το Rune 2 σε αυτό το forum topic. Ακόμη διαβάστε το review του παλιού Prey.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/08/2017 09:16
Το παλιό Rune το είχα τελειώσει και ήταν εκπληκτικό.Το Rune Ragnarok θα είναι η συνέχεια που του αξίζει;
Notification