• Ειδήσεις
  • RPG
  • Ο YouTuber BushyGames νίκησε όλα τα bosses του Elden Ring με μόνο ένα hit

Ο YouTuber BushyGames νίκησε όλα τα bosses του Elden Ring με μόνο ένα hit

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο YouTuber BushyGames νίκησε όλα τα bosses του Elden Ring με μόνο ένα hit

Ο YouTuber BushyGames νίκησε όλα τα bosses του Elden Ring με μόνο ένα hit

Πως τα πετσόκοψε έτσι;

Ο YouTuber BushyGames κατάφερε να νικήσει όλα τα bosses του Elden Ring με μόλις ένα χτύπημα!

Για να το καταφέρει αυτό εξήγησε το build του, αλλά και το challenge, ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει ότι skills, στρατηγική και όπλα θέλει. Απλά επιτρεπόταν πάντοτε μία επίθεση για κάθε boss. Αν το boss ειχε πάνω από μία φάσεις τότε μία επίθεση για κάθε φάση (σ.σ. άλλωστε το παιχνίδι δεν προχωράει διαφορετικά). Δεν επιτρεπόταν επίσης το Comet Azur magic skill.

Ο BushyGames ονόμασε τον χαρακτήρα του Tarnished One Punch Man και χτυπούσε κάθε boss με ένα hammer. Το τεράστιο hammer ονομάζεται Giant-Crusher και ήταν το όπλο που επέλεξε για να βγάλει τα bosses μονόχιτα. Ξόδεψε πολλές ώρες ψάχνοντας το Lands Between για να κάνει upgrade material και να φτάσει τα στατιστικά του  στο επιθυμητό επίπεδο.

Τα Determination και Royal Knights weapon buffs αποδείχθηκαν ανεκτίμητα, όπως και το Golden Vow Ash of War και το Golden Vow Incantation. Ο streamer δήλωσε ότι έπρεπε να λύσει πολλά προβλήματα και εξεπλάγη που τελικά τα κατάφερε. Επίσης στο βίντεο δήλωσε και τι αντικείμενα χρησιμοποίησε, όπως το Ancient Dragon's Lightning Strike με faith built, το Ruster Anchor Greataxe και το Zwehander Colossal sword.

Όλα αυτά έχουν thrusting attacks που ενεργοποιούν ένα ακόμη damage buff, το "counter damage", που δεν είναι διαθέσιμο σε non-thrusting όπλο, ενώ το Marais Executiner's Sword έχει το μοναδικό Ash of War που μπορεί να βγάλει ως output τεράστιο damage. Δεν χρησιμοποίησε τα αντικείμενα αυτά στο playthrough του αλλά θεωρεί ότι με αυτά οι gamers μπορούν να αποδώσουν καλύτερα σε διάφορες περιστάσεις σε σχέση με αυτά που χρησιμοποίησε.

Δείτε το build του Elon Musk στο Elden Ring, όπως το δημοσίευσε στο Twitter.

Διαβάστε το review του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.