Ειδήσεις RPG Dark Souls: Nightfall mod

Dark Souls: Nightfall mod

Tuesday, 23 Feb 2021  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/eb/e8/d1/dark-souls-nighfall-12-1614080404.jpg
 

Dark Souls: Nightfall mod

Νέο βίντεο παρουσιάζει τα πρώτα 18 λεπτά του fan-made sequel.

To πολυαναμενόμενο mod του Dark Souls με τίτλο Nightfall, αρχικά είχε προωθηθεί ως άμεσο sequel στο original. Ένα νέο gameplay video φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αρχικές υποσχέσεις των δημιουργών, παρουσιάζοντας 18 λεπτά και αποκαλύπτοντας την εισαγωγή νέας ιστορίας, μοναδικών χαρακτήρων, νέου voice acting και νέων bosses.

Το Nightfall συνεχίζει την ιστορία εκεί που την άφησε το Dark Souls, με τον πρωταγωνιστή να φτάνει στην τοποθεσία του τελευταίου boss του original. Το fan-made sequel συνεχίζεται από το σκοτεινό τέλος του Dark souls όταν ο Chosen Undead νικάει τον Lord Gwyn και γίνεται Dark Lord.

Το mod κάνει χρήση των υπαρχόντων assets και τοποθεσιών έξυπνα, ενώ προσθέτει αρκετό νέο περιεχόμενο, από μουσική και νέο voice acting, μέχρι αναδιαμόρφωση και αναδημιουργία των combat mechanics, των αντιπάλων και των bosses.

Στο νέο βίντεο θα δείτε όλη την διαδρομή μέχρι το πρώτο boss, τον Blistering Demon. Το νέο boss είναι βασισμένο στον Taurus Demon, όμως η κινησιολογία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και έχει ανανεωθεί με την προσθήκη μίας νέας AOE επίθεσης.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Dark Souls, From Software, προς το παρόν εργάζεται πάνω σε ένα νέο project με τίτλο Elden Ring. Το project αναπτύσσεται σε συνεργασία με τον George R. R. Martin και με την ελπίδα να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, όμως δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την ανάπτυξή του προς το παρόν.

Διαβάστε το review του Dark Souls Remastered και συζητήστε για το Dark Souls Nightfall mod στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification