Mass Effect Legendary Edition: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Mass Effect Legendary Edition: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Mass Effect Legendary Edition: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε μαζί με τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/1/21 - Η αρχική φήμη] Διάφορα online καταστήματα λιανικής εμφάνισαν μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της Mass Effect: Legendary Edition.

Η ΕΑ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της remastered τριλογίας Mass Effect πέρα από μία γενική αναφορά ότι αναμένεται να μας έρθει την Άνοιξη. 

Τον Νοέμβριο, όταν η Bioware ανακοίνωσε το Mass Effect Legendary Edition, ανέφερε ότι θα διαθέτει αναβαθμισμένα "textures, shaders, μοντέλα, εφέ και τεχνικά χαρακτηριστικά” καθώς επίσης και όλα τα single-player DLC και promotional packs, τα οποία θα είναι remastered για 4K Ultra HD. “Σκοπός μας δεν ήταν να ξαναφτιάξουμε τα αυθεντικά games, αλλά να εκσυγχρονίσουμε την εμπειρία ώστε οι fan μας και οι νέοι παίκτες να μπορέσουν να ζήσουν την αυθεντική τριλογία στην καλύτερη δυνατή μορφή” ανέφερε ο τότε επικεφαλής της Bioware, Casey Hudson, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία στις 3 Δεκεμβρίου. 

[UPDATE: 2/2/21 - Επίσημη ανακοίνωση] Η BioWare και η EA αποκάλυψαν μέσω τρέιλερ την ημερομηνία κυκλοφορίας για την Mass Effect: Legendary Edition. Πρόκειται για μια remastered συλλογή, η οποία θα περιλαμβάνει το single-player και 40 DLC από τα Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3 games (δηλαδή και τα promo όπλα, armors και packs) σε 4K ανάλυση, με remastered και optimized Ultra HD γραφικά.

Η Legandary Edition θα έχει και αλλαγμένο HUD, όπως μπορείτε να δείτε από τα screenshots. Επίσης, θα υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στα textures και περισσότερες λεπτομέρειες στις τοποθεσίες, όπως για παράδειγμα περισσότεροι ουρανοξύστες, ερείπια και εφέ φωτιάς. Γενικά θα υπάρχει μεγαλύτερη πυκνότητα αντικειμένων, μιας και πλέον οι σύγχρονες κάρτες γραφικών σηκώνουν τα Mass Effect σε Full HD γραφικά με εξαιρετική άνεση.Mass Effect feros original gfx

Συν τις άλλοις, το παιχνίδι θα έχει ως default φινάλε στο Mass Effect 3 το Extended Cut φινάλε και μάλιστα εξ αρχής, το οποίο "θα έχει περισσότερη αγάπη και πιο εκτενή περιγραφή", όπως δήλωσε η BioWare. Το εναλλακτικό φινάλε έχει επιπλέον cutscenes, αλλαγές σε διαλόγους στις υπάρχουσες σκηνές, τέταρτη επιλογή για φινάλε και διαφορετικούς επιλόγους με περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε επιλογή σας, ως προς το τι θα ακολουθήσει στο σύμπαν του Mass Effect.

Θα παίζετε και ως γυναίκα
Η female Shepard, η οποία εμφανίστηκε στο Mass Effect 3 -όπου επιλέγατε άνδρα ή γυναίκα- θα είναι πλέον διαθέσιμη επιλογή και στα δύο πρώτα games. Για όσους δεν έχουν παίξει Mass Effect, θυμίζουμε ότι μπορείτε να αλλάξετε και το μικρό όνομα του χαρακτήρα σας.

Mass Effect feros original gfx

Επίσης, θα υπάρχει υποστήριξη gamepad στα PC, καλύτερο balancing στα όπλα, διορθώσεις στο A.I. και πιο σύντομες διαδρομές με ασανσέρ. Συγκεκριμένα, θα είναι σχεδόν τέσσερις φορές πιο γρήγορες. Τα ασανσέρ χρησίμευαν για το loading και όσο περιμένατε μέσα σε αυτά ακούγατε μουσική. Παλιά το ασανσέρ ήθελε 52 δευτερόλεπτα, ενώ τώρα θα θέλει 14 δευτερόλεπτα για κάθε διαδρομή. θα υπάρχει και επιλογή είτε για skip όταν το loading τελειώσει, είτε αν θέλετε να περιμένετε μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Το πρώτο Mass Effect είναι "εν μέρει remake"
Η BioWare δήλωσε επίσης ότι το πρώτο Mass Effect θα είναι κατά κάποιο τρόπο remake, αφού είχε αναπτυχθεί σε Unreal Engine 3. Πλέον, μιας και βρισκόμαστε στην Unreal Engine 4, ένα μεγάλο μέρος του έπρεπε να φτιαχτεί από το μηδέν. Τέλος, θα υποστηρίζεται όχι μόνο ανάλυση 16:9, αλλά και 21:9 για οθόνες ultrawide.

Η Mass Effect: Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου σε PC (Steam/Origin), PS4 και Xbox One, με αντίστοιχο backwards compatibility για PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε επίσης όλα τα μέχρι τώρα reviews των Mass Effect και συζητήστε για το Mass Effect: Legendary Edition στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/01/2021 19:22
12 Μαρτίου θα ξαναλιώσουμε την παιχνιδάρα.