SaGa Frontier Remastered

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
SaGa Frontier Remastered

SaGa Frontier Remastered

Ανακοινώθηκε από την Square Enix.

Η Square Enix ανακοίνωσε το SaGa Frontier Remastered.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει remaster του JRPG το οποίο κυκλοφόρησε στο PS1 στην Ιαπωνία το 1997 και στην Αμερική το 1998, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ευρώπη. Ως Remastered έκδοση, το επερχόμενο JRPG θα διαθέτει σύγχρονα γραφικά, events και έναν νέο πρωταγωνιστή, τον Fuse. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

 

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι: "Η ομάδα των οκτώ επέστρεψε, τώρα και με τον Fuse ως playable χαρακτήρα. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και ξεκινήστε την δική σας μοναδική περιπέτεια. Καθένας από τους οκτώ χαρακτήρες έχει διαφορετικούς στόχους και φινάλε. Οι επιλογές σας θα επηρεάσουν το πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα στο Free-Form Scenario. Το σύστημα του παιχνιδιού θα σας επιτρέψει να ελέγξετε και να επεκτείνετε την ιστορία εις βάθος. Θα εμπλακείτε σε μάχες χρησιμοποιώντας το "glimmer" και θα μάθετε νέα skills, όπως το ability του να χρησιμοποιείτε συνεχόμενες special attacks από πολλά μέλη της ομάδας σας".

To SaGa Frontier Remastered θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 για PC (Steam), PS4, Switch, Android και iOS.

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII remake και συζητήστε περισσότερα για το Saga Frontier Remastered στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/11/2020 07:53
Μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξω άλλο ένα εξαιρετικό jrpg του 1997.
Notification