Ειδήσεις RPG Skyrim mods το μετατρέπουν στο Sekiro

Skyrim mods το μετατρέπουν στο Sekiro

Tuesday, 04 Aug 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/95/f4/skyrim-mod-sekiro-1-1596561291.jpg
 

Skyrim mods το μετατρέπουν στο Sekiro

Άρωμα...Ιαπωνίας!

Ο YouTuber LowEnder, που μάλλον είναι fan  τόσο του Skyrim, όσο και του Sekiro, εισήγαγε τον κόσμο του Sekiro μέσα στο Skyrim.

Για να το κάνει αυτό χρησιμοποίησε 100 Sekiro mods! Ο ήρωας που ελέγχει είναι φφυσικά ο Wolf και το σκηνικό θυμίζει Ιαπωνία. Πλέον προσεγγίζετε τις μάχες συνδυάζοντας sneak και καθαρό "πετσόκομα".

Το Shinobi Combat - A Sekiro Combat mod, σας επιτρέπει να κάνετε block, parry, dodge rolls, posture damage και deathblows, αλλά και μάχες με σπαθιά katana. Με το Shinobi Tools Mod έχετε ορισμένα Ghost attachments, όπως το Lazulite Shuriken, Flame Vent και Mist Raven. 

Δείτε το Skyrim mod που σας επιτρέπει να υιοθετήσετε γάτες.

Διαβάστε για το mod που βάζει το σύστημα μάχης του Witcher 3 στο Skyrim και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification