Ειδήσεις RPG Stardew Valley Collector’s Edition για PC και Switch

Stardew Valley Collector’s Edition για PC και Switch

Friday, 31 Jul 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c8/91/2c/Stardew-Valley-Collector20s-Edition-3a-50-1596208528.jpg
 

Stardew Valley Collector’s Edition για PC και Switch

Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ξύλινο stand.

H ConcernedApe, εταιρεία ανάπτυξης του RPG ανακοίνωσε μέσω Twitter την κυκλοφορία του, για Switch και PC, σε standard και collector’s edition με την τελευταία να περιλαμβάνει πληθώρα αντικειμένων.

Τα pre-orders και των δυο εκδόσεων έχουν ξεκινήσει με τις παραγγελίες να είναι προς παράδοση στις 6 Νοεμβρίου. Οι τιμές και για τα δυο formats είναι οι εξής:
Nintendo Switch collector's edition – 58 ευρώ
Nintendo Switch standard edition –28 ευρώ
PC collector's edition – 58 ευρώ
PC standard edition – 24 ευρώ

Η Collector’s edition θα περιλαμβάνει εικονογραφημένο manual, stand και κονκάρδα από ξύλο οξιάς και κερασιάς, 14σέλιδο κόμικ από τον Chihiro Sakaida, τίτλο ιδιοκτησίας με επίχρυσες λεπτομέρειες, ειδικό ύφασμα καθαρισμού για την οθόνη του Switch, όλα μέσα σε ειδικό Collector’s box. Αν πραγματοποιήσετε την παραγγελία μέχρι τις 15 Αυγούστου, θα παραλάβετε και ένα poster ως bonus.

Stardew Valley Collector s Edition 1a

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε το guidebook του παιχνιδιού μειώνοντας έτσι την τιμή του bundle. To guidebook μοιάζει ιδανική επιλογή για τους gamers που δεν έχουν ασχοληθεί με το Stardew Valley, δείχνοντάς τους τον δρόμο για την αγροτική επιτυχία, το οποίο μόνο του θα κοστίζει 24 ευρώ. Η ConcernedApe πριν λίγο καιρό μέσω ενός tease ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το update 1.5 για το παιχνίδι, το οποίο θα προσθέτει διάφορα νέα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε τις δυο εκδόσεις του Stardew Valley στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Διαβάστε το review του Stardew Valley και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification