Ειδήσεις RPG Το Cyberpunk 2077 θα λογοκριθεί στην Ιαπωνία

Το Cyberpunk 2077 θα λογοκριθεί στην Ιαπωνία

Monday, 29 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c8/0d/59/cyberpunk-2077-japanese-version-81-1593458722.jpg
 

Το Cyberpunk 2077 θα λογοκριθεί στην Ιαπωνία

Λόγω των τοποθεσιών του που παραπέμπουν στη χώρα.

Η Ιαπωνική έκδοση του Cyberpunk 2077 θα είναι διαφορετική στην Ιαπωνία, μιας και όπως είναι γνωστό οι τοποθεσίες της Night City παραπέμπουν σε Ιαπωνική πόλη.

Σύμφωνα με το Press Start, η Ιαπωνική έκδοση θα έχει τις εξής διαφορές. Καταρχήν οι γυμνοί χαρακτήρες θα φορούν εσώρουχα και το σεξουαλικό περιεχόμενο θα υποστεί αλλαγές. Όσα μέρη του σώματος φαίνονται γυμνά και το έντονο splatter θα είναι δύο τομείς που επίσης θα υποστούν αλλαγές, όπως και όλες οι διαφημιστικές πινακίδες και το graffiti. Εννοείται ότι η επίδειξη γεννητικών οργάνων αφαιρέθηκε τελείως από το παιχνίδι.

Πέρα από το σεξ και την βία, αναμένεται να αφαιρεθούν ακόμα και ολόκληρες προτάσεις στο σενάριο του παιχνιδιού.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 

Δείτε την συνέντευξή μας με την CD Projekt Red και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification