Ειδήσεις RPG Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Monday, 29 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/22/03/horizon-zero-dawn-forbidden-west-60-1591911326.jpg
 

Horizon Forbidden West

Επτά screenshots υψηλής ανάλυσης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/20] Το Horizon Zero Dawn της Guerilla Games και της Sony αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα PS4 exclusives.

Στα πλαίσια του PS5 online event, η Guerilla Games ανακοίνωσε το Horizon Forbidden West. Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς Horizon θα έρθει στην κονσόλα ένατης γενιάς της Sony.

Το τρέιλερ μας προϊδεάζει ότι θα αντιμετωπίσετε περισσότερα ρομπότ και ορισμένα από αυτά θα είναι πραγματικά γιγαντόσωμα. Σε ένα σημείο του τρέιλερ γίνεται κατανοητό ότι θα έχουμε μέχρι και μαμούθ.

[UPDATE: 17/6/20 - Ο χάρτης, οι εχθροί, το loading και η περίοδος κυκλοφορίας] Η Guerilla Games παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία που αφορούν το gameplay του Horizon Forbidden West, sequel του Horizon Zero Dawn, στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι και πάλι η Aloy.

Στο Forbidden West θα βρεθούμε σε μια νέα περιοχή, η οποία θα ξεκινάει από την Utah των Ηνωμένων Πολιτειών και θα καταλήγει στον Ειρηνικό Ωκεανό. Δεν θα υπάρχουν loading screens, καθώς το παιχνίδι θα εκμεταλλεύεται πλήρως την ισχύ του PS5.

Ο χάρτης θα είναι μεγαλύτερος και θα ανακαλύψετε όχι μόνο ότι βρίσκεται στην επιφάνεια της Γης, αλλά και στο βυθό της. Θα υπάρχουν πολλές νέες μηχανές για να αντιμετωπίσετε και ορισμένες αυτές θα είναι καλυμένες μέσα στη βλάστηση. Επίσης, θα βρείτε νέες φυλές. Κάποιες θα είναι φιλικές και κάποιες εχθρικές απέναντί σας. Ένας πανίσχυρος εχθρός του παιχνιδιού θα είναι το μαμούθ, το οποίο όταν θα ελέγχεται από φυλή θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνο. Τέλος, η Γη θα βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση, ένα κόκκινο φως θα επηρεάζει την βλάστησή της και θα υπάρχουν supercell storms, τα οποία μένει να δούμε πως θα επηρεάσουν το gameplay.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 2: 29/6/20 - Επτά screenshots υψηλής ανάλυσης] Η Guerilla Games δημοσίευσε μέσω Twitter επτά screenshots υψηλής ανάλυσης για το Horizon: Zero Dawn. Δείτε τα παρακάτω.

horizon forbidden west 1

horizon forbidden west 1

horizon forbidden west 1

horizon forbidden west 1

horizon forbidden west 1

horizon forbidden west 1

horizon forbidden west 1

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει το 2021 για το PS5.

Διαβάστε το review του Horizon Zero Dawn και συζητήστε για το Horizon Forbidden West στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification