Ειδήσεις RPG Outriders gameplay videos

Outriders gameplay videos

Friday, 03 Jul 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f0/55/9f/outriders-6-1590754899.jpg
 

Outriders gameplay videos

Νέες πληροφορίες για το campaign, τα side quests και το travel. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 29/5/20] H Square Enix δημοσίευσε το πρώτο gameplay video από το Outriders, στο οποίο παρουσιάζει περιβάλλοντα, λειτουργίες και δυνάμεις.

Το πρώτο gameplay video του Outriders, ενός RPG, shooter από την People Can Fly, αποκαλύφθηκε σήμερα παρουσιάζοντας τις δυνάμεις των Pyromancers, διάφορα πλάσματα, πληροφορίες για το σύστημα World Tier και μας έδωσε μία γεύση από το περιβάλλον γενικότερα. Το Outriders διαδραματίζεται σε ένα κόσμο επιστημονικής φαντασίας, ενώ χρησιμοποιεί third-person κάμερα και progression system στο οποίο θα μπορείτε να χτίσετε ένα φάσμα από class builds.

Δείτε παρακάτω τo πρώτο gamplay video του Outriders:

Ο game creative director, Bartek Kmite αναφέρει: "Δημιουργούμε ένα παιχνίδι που πάντοτε θέλαμε να παίξουμε. Η ομάδα της People Can Fly απαρτίζεται από gamers οι οποίοι αγαπάν τα shooters. Τα shooters είναι στο DNA μας και τα αναπτύσσουμε εδώ και δεκαετίες. Την ίδια αγάπη τρέφουμε και για τα RPGs. Πάντοτε θέλαμε να παίξουμε ένα βαθύ RPG, με επική ιστορία και ευελιξία δημιουργίας ενός μεγάλου ευρούς από builds, όμως ταυτόχρονα θέλαμε ένα skill-based και έντονο σύστημα μάχης, σε πραγματικό χρόνο. Όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα."

[UPDATE: 3/7/20 – Νέες πληροφορίες για το campaign, τα side quests και το travel] Κατά τη διάρκεια ενός livestream παρουσιάστηκε νέο περιεχόμενο από το Outriders που σας αφήνει να ρίξετε μία καλύτερη ματιά στo campaign, στα side quests αλλά και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δείτε επίσης τους companions και το σύστημα για το travel, καθώς και πολλά νέα περιβάλλοντα και τύπους εχθρών. Σύμφωνα με την People Can Fly το παιχνίδι είναι μία "τεράστια εμπειρία" όχι μόνο όσον αφορά τη διάρκεια του gameplay που θα σας προσφέρει, αλλά και σχετικά με "το πόσο μακριά μπορείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της σκοτεινής sci-fi ιστορίας του".

Το campaign θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο, όπου όλα έχουν "μυστηριωδώς υπερ-εξελιχθεί" και προσπαθούν να εξοντώσουν την Ανθρωπότητα. Θα είστε ενήμεροι για τις ζωές και τα μυστικά μέσα στην αποικία των ανθρώπων και θα πραγματοποιείτε εξορμήσεις σε ζούγκλες και ερήμους. Επίσης θα ταξιδεύετε μέχρι τις άκρες των συνόρων, θα αποκτάτε δυνάμεις και θα κάνετε ανακαλύψεις που "θα αλλάζουν τα πάντα". Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι ο νικητής του Emmy Award και ο τρεις φορές υποψήφιος για BAFTA Inon Zur θα συνθέσει το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού.

Το βίντεο Journey and Structure που βλέπετε παραπάνω είναι ένα από τα αποσπάσματα της μετάδοσης, στην οποία παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία για το gameplay, τα περιβάλλοντα και μία αναλυτική προσέγγιση όσον αφορά τον Pyromancer.

Διαβάστε περισσότερα για το Outriders και συζητήστε για το επερχόμενο Action-RPG της Square Enix στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification