Ειδήσεις RPG The Witcher 3 HD Reworked Project mod

The Witcher 3 HD Reworked Project mod

Monday, 25 May 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/ea/03/the-witcher-3-hd-2-29-1590435978.jpg
 

The Witcher 3 HD Reworked Project mod

Φτάνει τα γραφικά στο ανώτερο επίπεδο.

Τα mods στα Action RPG είναι χιλιάδες, ωστόσο το The Witcher 3 HD Reworked Project αξίζει την προσοχή σας, καθώς αναβαθμίζει τα γραφικά του The Witcher 3 σε μεγάλο βαθμό.

Το mod δημιουργήθηκε από τον modder Halk Hogan και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την δουλειά που έχει γίνει στο σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification