Ειδήσεις RPG Fallout 76: Δωρεάν στο Steam για όσους το αγόρασαν στο Bethesda.net

Fallout 76: Δωρεάν στο Steam για όσους το αγόρασαν στο Bethesda.net

Thursday, 02 Apr 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/c7/f5/fallout-76-steam-free-88-1585864436.jpg
 

Fallout 76: Δωρεάν στο Steam για όσους το αγόρασαν στο Bethesda.net

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι όσοι έχουν αγοράσει το Fallout 76 από το Bethesda.net θα μπορούν να αποκτήσουν το παιχνίδι δωρεάν στο Steam συμπεριλαμβανομένου του Wastelanders update, το οποίο είναι δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει από σήμερα μέχρι τις 12 Απριλίου. Προκειμένου να αποκτήσετε το δωρεάν αντίγραφό σας από το Steam, θα πρέπει να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Steam με το λογαριασμό σας στο Bethesda.net πριν από τις 23:59 στις 12 Απριλίου. Όταν θα είναι διαθέσιμη η έκδοση του Stream θα παραλάβετε αυτόματα το παιχνίδι.

 

Η Bethesda σημείωσε ωστόσο ότι δεν θα είναι δυνατή η μεταφορά των Atoms και του Fallout 1st membership balance από το Bethesda.net στο Steam, καθώς τα Atoms είναι συγκεκριμένα σε κάθε πλατφόρμα. Βέβαια, τα πράγματα που έχετε αγοράσει από το Atomic Shop θα είναι διαθέσιμα και στις δύο πλατφόρμες.

Επιπλέον, αν αγοράσετε το Fallout 76 από το Steam μεταξύ 14 και 28 Απριλίου, θα πάρετε δωρεάν το Fallout Classic Collection. Στη συλλογή αυτή περιλαμβάνονται τα Fallout 1, Fallout 2 και Fallout Tactics. Το Fallout Classic Collection θα είναι δωρεάν και σε αυτούς που θα κατεβάσουν το παιχνίδι από το Steam μέσω του Bethesda.net.

Διαβάστε το review του Fallout 76 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification