Ειδήσεις RPG Mortal Shell

Mortal Shell

Wednesday, 05 Aug 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/47/00/mortal20shell-41-1585833107.jpg
 

Mortal Shell

Νέο τρέιλερ με αφορμή την κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 2/4/20] Το Mortal Shell είναι ένα νέο RPG που λογικά θα πέσει στα ραντάρ των υποστηρικτών της FromSoftware.

Θα κυκλοφορήσει από την Cold Symmetry, μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί από βετεράνους της AAA gaming βιομηχανίας. Πρόκειται για ένα souls-like Action RPG στο οποίο η εταιρεία εναποθέτει τις ελπίδες της.

Υπάρχουν μερικές εσκεμμένες ομοιότητες μεταξύ του κόσμου του Mortal Shell και του Souls. Το περιβάλλον είναι βαρύ και ανέλπιστο και χειρίζεστε έναν ανώνυμο χαρακτήρα που αναγκάζεται να εκτελέσει το χρέος κάποιου άλλου χωρίς να καταλαβαίνετε ακριβώς το περιεχόμενο των πράξεων σας.

Ο πυρήνας του game όμως παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα Shells που μπορείτε να βρείτε σε ολόκληρο τον κόσμο του Mortal Shell προσφέρουν μοναδικά combat styles όταν τα μαζεύετε, σαν τα Frames στο Warframe. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε χρησιμοποιώντας ένα Shell δυναμώνετε την σύνδεση σας. Η Cold Symmetry υπόσχεται ένα RPG με ποικιλία συστημάτων για να ανακαλύψετε και μηχανισμούς για να γίνετε master.

[UPDATE: 11/6/20 - Νέο gameplay τρέιλερ και ανακοίνωση της closed beta] Η FromSoftware ανακοίνωσε την closed beta του Mortal Shell και παρουσίασε τα πρώτα in-game πλάνα.

Το τρέιλερ δημοσιεύθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του Summer of Gaming και δείχνει ορισμένα στοιχεία από το gameplay του souls-like RPG. To βίντεο εξηγεί το πώς λειτουργούν τα Shells. Κάθε Shell παρουσιάζει τη δικιά του ιστορία και μπορούν να βρεθούν μέσα σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού. Το καθένα από αυτά προσφέρει έναν διαφορετικό combat style όταν τo κατοικείται. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στο καθένα, τόσο καλύτερη θα είναι η σύνδεσή σας με αυτό, η οποία θα σας επιτρέπει να λαμβάνετε περισσότερα upgrades.

Η closed beta του Mortal Shell θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 10 Ιουλίου και θα αφορά μόνο τα PC. Στην έκδοση αυτή θα μπορείτε να δοκιμάσετε δύο Shells και να χρησιμοποιήσετε είτε το Hammer και Chisel ή το Hallowed Sword. Σύμφωνα με το Gematsu, μόλις βρείτε το πρώτο σας shell θα πρέπει να βρείτε το Crypt of Martyrs που είναι μία κατακόμβη.

Τα beta keys θα μοιραστούν μέσω των social media του παιχνιδιού, δηλαδή τα Twitter, Facebook και Instagram. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τον Discord server του Mortal Shell. Τα keys θα δοθούν τυχαία σε αυτούς που εγγράφτηκαν στη λίστα mailing.

Το τρέιλερ δίνει μεγάλες υποσχέσεις και το game είναι σε στάδιο ανάπτυξης  εδώ και δύο χρόνια, με μία ομάδα 15 ανθρώπων ενώ αναμένουμε την κυκλοφορία του σε PC, PS4 και Xbox One το 2020.

[UPDATE 2: 5/8/20 - Τρέιλερ για την ημερομηνία κυκλοφορίας] Με αφορμή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Shell, η εταιρεία ανάπτυξης Cold Symmetry δημοσίευσε το release date trailer. Το βίντεο δείχνει το νέο Ballistazooka ranged όπλο.

Το ομώνυμο RPG θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One. Θα κοστίζει 30 ευρώ και στα PC θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store και Steam θα έρθει τον Αύγουστο του 2021.

Μπορείτε να βάλετε το Mortal Shell στο wishlist σας στο Steam.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τα RPG και συζητήστε για το Mortal Shell στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification