Baldur's Gate 3: Σχόλια από την beta

Hot
Baldur's Gate 3: Σχόλια από την beta

Baldur's Gate 3: Σχόλια από την beta

Το σύγχρονο RPG που περιμέναμε αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Η closed beta του Baldur's Gate 3 ξεκίνησε από την Larian Studios και πλέον αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα για το gameplay, από διάφορα άρθρα που έχουν γραφτεί σε sites του εξωτερικού, μετά από event που έγινε στα γραφεία της εταιρείας.

Παρόλο που η μάχη στους προηγούμενους τίτλους του Baldur Gate έχει παραδοσιακά επικεντρωθεί στη χρήση real-time mechanics, το Baldur's Gate III χρησιμοποιεί ένα turn-based σύστημα.

Το dice roll στο gameplay είναι σίγουρα ένα από τα χαρακτηριστικά του Dungeons & Dragons, ενός turn-based game το οποίο αποτελεί πηγή έμπνευσης της σειράς. Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι Baldur's Gate III ι θυμίζει πολύ με την σειρά του το Divinity Original Sin της Larian Studios.

 

Στο Baldur's Gate 3 σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε πράγματα όπως να χωρίζετε την ομάδα σας, ώστε να έχετε π.χ. ένα άτομο σε high-ground να χτυπάει από ψηλά και ένα πιο χαμηλά. Αυτό σημαίνει πως όταν η μάχη ξεκινά, μπορείτε να εφαρμόσετε καλύτερες τακτικές για να αντιμετωπίσετε τον αντίπαλο.

Οι origin characters επιλεγουν race και class, αλλά ο δικός σας χαρακτήρας μπορεί να έχει όλα τα είδη συνδυασμών. Κάθε companion θα έχει μια ξεχωριστή ιστορία καταγωγής και prebuild background γραμμένο στο παιχνίδι. Όλοι τα companions μπορούν να ζευγαρώσουν όχι μόνο με τον πρωταγωνιστή, αλλά και με όλους τους άλλους χαρακτήρες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει στιγμές όπου οι σύντροφοι θα αναπτύξουν σχέσεις εκτός του ελέγχου σας.

Ενώ οι περισσότεροι companions θα κυκλοφορήσουν αργότερα, οι πέντε διαθέσιμοι ειναι τα εξής: Half-elf Cleric "Shadowheart", Githyanki Fighter "Lae’zel", Elven vampire spawn/Rogue "Astarion", Human Wizard "Gale" και Human Warlock "Wyll".

Δείτε τα gameplay videos του Baldur's Gate 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification