Larian Studios: "Το Baldur's Gate 3 δεν τρέχει σε PS4 και Xbox One"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Larian Studios: "Το Baldur's Gate 3 δεν τρέχει σε PS4 και Xbox One"

Larian Studios: "Το Baldur's Gate 3 δεν τρέχει σε PS4 και Xbox One"

Οι Βέλγοι θα έπρεπε να το "πετσοκόψουν".

Η εταιρεία ανάπτυξης Larian Studios δήλωσε ότι το Baldur's Gate 3 δεν μπορεί να τρέξει όπως είναι σε PS4 και Xbox One και ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο "θα έπρεπε να υπάρξουν συμβιβασμοί" (σ.σ. εννοοώντας φυσικά μια πετσοκομμένη έκδοση).

Την δήλωση αυτή έκανε ο επικεφαλής παραγωγής David Walgrave στο Eurogamer. Ο λόγος της απόρριψης της έκδοσης κονσολών όγδοης γενιάς, είναι επειδή "έχουν γίνει πολλές τεχνικές αναβαθμίσεις στην engine. Ακόμα κι αν το παιχνίδι έτρεχε θα έπρεπε να μειωθεί η ποιότητα των textures και το παιχνίδι δεν θα ήταν το ίδιο ωραίο".

Σύμφωνα με την Larian Studios, το παιχνίδι χρειάζεται να τελειοποιηθεί σε αρκετά σημεία. Το Baldur's Gate 3 θα έχει turn-based σύστημα μάχης, ενώ έχει εκμοντερνιστεί, καθώς η κάμερα θα πλησιάζει κοντά σε περιπτώσεις διαλόγων. Έτσι, θα μπορείτε να δείτε τις προθέσεις των NPCs απέναντί σας από τις εκφράσεις του προσώπου τους.

Η Larian Studios έχει προσλάβει πολλούς έμπειρους developers. Για παράδειγμα, ο cinematic producer και ο cinematic director ήρθαν στην εταιρεία από την Telltale Games, η οποία και έκλεισε. Ο Walgrave αποκάλεσε το Baldur's Gate 3 ως "ένα AAA game ως προς το μπάτζετ και την ομάδα" και κατέληξε ότι αυτή ήταν η φιλοδοξία της Larian Studios.

Δείτε τα gameplay videos του Baldur's Gate 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification