Ειδήσεις RPG Η THQ Nordic κυκλοφόρησε playable teaser του Gothic Remake

Η THQ Nordic κυκλοφόρησε playable teaser του Gothic Remake

Saturday, 14 Dec 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f7/8e/06/gothic-remake-66-1576323023.jpg
 

Η THQ Nordic κυκλοφόρησε playable teaser του Gothic Remake

Ζητάει την γνώμη των fans για να συνεχίσει την ανάπτυξη του.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα playable Gothic remake ως πρωτότυπο ζητώντας την γνώμη του κοινού για ενδεχόμενο remake του κλασικού RPG.

Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από τον πειραματισμό είναι η THQ Nordic Barcelona και τα σχέδια κάνουν λόγο για ανάπτυξη με χρήση του Unreal Engine 4 και βελτίωση του combat system.

Το playable teaser θα εμφανιστεί στην βιβλιοθήκη του Steam σε όσους έχουν στην κατοχή τους κάποιο τίτλο της Piranha Bytes όπως τα Gothic 1, 2 ή 3, Risen 1, 2 ή 3 όπως επίσης και το ELEX. Αν είστε ένας από αυτούς που έχουν στην κατοχή τους τίτλο της Piranha Bytes και παίξετε το teaser τότε μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα στο τέλος ώστε να βοηθήσετε με την γνώμη σας την εταιρεία να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει στην δημιουργία του remake ή όχι.

Παρακολουθήστε παρακάτω το teaser βίντεο, όπως κ ένα βίντεο που συγκρίνει τις διαφορές.

 

Διαβάστε επίσης για τις εξαγορές εταιρειών ανάπτυξης από την THQ Nordic και συζητήστε για την εταιρεία στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification