Ειδήσεις Action Παίξτε Red Dead Redemption 2 ως ότι ζώο ή NPC θέλετε

Παίξτε Red Dead Redemption 2 ως ότι ζώο ή NPC θέλετε

Friday, 08 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/7d/36/rdr2-npc-mod-65-1573238741.jpg
 

Παίξτε Red Dead Redemption 2 ως ότι ζώο ή NPC θέλετε

Έχοντας επίσης και όλα τα abilities του κάθε χαρακτήρα.

Έχει κάποιο καιρό που κυκλοφορούν τα mods για το Red Dead Redemption 2 στο PC και δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν συνεχώς. Ένα από τα mods που έχει ενδιαφέρον είναι  αυτό που σου επιτρέπει να παίξεις ως οποιοδήποτε NPC συμπεριλαμβανομένων και των ζώων.

Δεν πρόκειται για μια απλή αλλαγή μοντέλου όπως όταν παίζεις ως άλογο στο GTA 5, αλλά ένα καθ’ ολοκλήρου swap στον εκάστοτε χαρακτήρα έχοντας διαθέσιμα όλα του τα abilities. Ως λύκος μπορείς να τρέξεις γρήγορα, να κατασπαράξεις ανθρώπους και να δολοφονήσεις άλλα ζώα. Ως αετός μπορείς να περιπλανηθείς ανέμελος στα ουράνια. Ως φίδι μπορείς να φιδιάσεις άνετος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις τα βήματα στο Nexus Mods και να κατεβάσεις το model swap trainer. Έπειτα μπορείς να συμβουλευθείς αυτή την λίστα για να αποφασίσεις ως τι ζώο θέλεις να παίξεις. Η ποικιλία είναι μεγάλη ανάμεσα στους χαρακτήρες που μπορείς να πάρεις υπό τον έλεγχο σου, θέλεις να είσαι η Sadie Adler, θέλεις να είσαι αγρότης με μπυροκοιλιά, ότι θέλεις διαλέγεις.

Το μόνο περίεργο στο mod είναι όταν προσπαθείς να κάνεις ενέργειες που κανονικά ο χαρακτήρας σου δεν θα μπορούσε να κάνει. Για παράδειγμα αν προσπαθήσεις να πιείς αναζωογονητικό ποτό σαν λύκος τότε το σώμα του λύκου περιστρέφετε μαζί με το κεφάλι με ανατριχιαστικό τρόπο. Επίσης όλα τα μοντέλα έχουν την φωνή του Arthur.

Φυσικά τα περίεργα είναι και τα αστεία στο παρακάτω tweet η Ema Kent λέει “Γιατί να παίξεις Red Dead Redemption 2 ώστε να καβαλάς ένα άλογο, ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΪΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΣ ΩΣ ΑΛΟΓΟ”

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification