Ο Sex speedrunner του Fallout "tomatoanus" άλλάξε όνομα

Hot
Ο Sex speedrunner του Fallout "tomatoanus" άλλάξε όνομα

Ο Sex speedrunner του Fallout "tomatoanus" άλλάξε όνομα

Προκειμένου να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό event GDQ.

To "sex speedrunning" είναι μια ανεπίσημη υπο-κατηγορία των speedruns, όπου ο παίκτης προσπαθεί να κάνει σεξ όσο πιο νωρίς μπορεί.

Ο sex speedrunner "tomatoanus" έχει το ρεκόρ του "αθλήματος" στην σειρά Fallout, αλλά το περίεργό του όνομα (σημαίνει "πρωκτός ντομάτας") του δημιούργησε πρόβλημα όταν θέλησε να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό speedrun event GDQ (Games Done Quick), του οποίου οι διοργανωτές είχαν θέμα με το συνθετικό "anus" που έχει το ψευδώνυμό του, καθώς το GDQ χαρακτηρίζεται ως ένα "φιλικό προς τις οικογένειες" event.

Σύμφωνα με τον tomatoanus, το GDQ έχει αρνηθεί να αναρτήσει το όνομά του στις τρεις από τις έξι προηγούμενες διοργανώσεις στις οποίες είχε καταχωρήσει runs. Μετά από επαφή με τους διοργανωτές, κατάφερε να επιτεύξει μια συμβιβαστική λύση, αλλάζοντας το όνομά του σε "tomatoangus", ώστε οι καταχωρήσεις του να αναρτώνται δημόσια.

Ο ίδιος δήλωσε ότι κατανοεί και συμφωνεί με την λογική των διοργανωτών. Ωστόσο, δεν προτίθεται να αλλάξει το όνομά του στο Twitch κι έτσι αποσύνδεσε το account του από αυτό του GDQ.

Διαβάστε αναλυτικότερα για τα ρεκόρ του tomatoanus, καθώς και το  review του Fallout 76. Συζητήστε για το Fallout 4 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification