Ειδήσεις RPG Cyberpunk 2077: Ο χάρτης θα είναι μικρότερος από του Witcher 3 αλλά πυκνότερος

Cyberpunk 2077: Ο χάρτης θα είναι μικρότερος από του Witcher 3 αλλά πυκνότερος

Sunday, 25 Aug 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/76/27/93/cyberpunk-2077-map-13-1566724250.jpg
 

Cyberpunk 2077: Ο χάρτης θα είναι μικρότερος από του Witcher 3 αλλά πυκνότερος

Επειδή θα έχουμε μόλις μία πόλη.

Ο χάρτης του Cyberpunk 2077 θα είναι μικρότερος αλλά πιο πυκνός από αυτόν του The Witcher 3. 

Ο παραγωγός του παιχνιδιού, Richard Borzymowski, δήλωσε συγκεκριμένα: "Αν δείτε την επιφάνεια του χάρτη σε τετραγωνικά χιλιόμετρα τότε μπορεί να είναι λίγο μικρότερος από αυτόν του The Witcher 3, αλλά το περιεχόμενό του είναι πιο πυκνό. Είναι σαν να παίρνεις τον χάρτη του The Witcher και να αφαιρείς κομμάτια βλάστησης που υπάρχουν στο ενδιάμεσο".

Ο Borzymowski τόνισε και τις διαφορές των δύο χαρτών. "Στο The Witcher παίζατε σε έναν open world χάρτη με δρόμους που σύνδεαν τις πόλεις και δάση, αλλά και μικρές ή μεγάλες πόλεις, όπως το Novigrad, αλλά στο Cyberpunk 2077 βρίσκεστε στην Night City, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, άρα ο χάρτης πρέπει να είναι πυκνότερος και γεμάτος ζωή".

Η Night City θα έχει έξι περιοχές χωρίς loading μεταξύ τους. Θα μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και τα προάστια της πόλης, τα Badlands. Θα μάθουμε περισσότερα για τις περιοχές του χάρτη όταν η CD Projekt Red δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video την άλλη εβδομάδα.

Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification