Ειδήσεις RPG Mike Pondsmith: "Το Cyperpunk 2077 θα είναι συνέχεια του tabletop RPG"

Mike Pondsmith: "Το Cyperpunk 2077 θα είναι συνέχεια του tabletop RPG"

Saturday, 24 Aug 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/78/ec/cyberpunk-2077-continues-2020-59-1566641852.jpg
 

Mike Pondsmith: "Το Cyperpunk 2077 θα είναι συνέχεια του tabletop RPG"

Ο δημιουργός του franchise μιλά για την συνεργασία του με την CD Projekt RED.

Ο δημιουργός του επιτραπέζιου RPG Cyberpunk, Mike Pondsmith, μίλησε στο PC Gamer κατά την διάρκεια της φετινής Gamescom για την συνεργασία του με την CD Projekt RED, της οποίας μεγάλο μέρος αποτελεί το να υπάρχει συνοχή μεταξύ των Cyberpunk 2077 και του κόσμου του.

"Βασικά πρέπει να διαπραγματευτούμε", είπε ο Pondsmith. "Μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε είναι το να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει μια λογική ροή μεταξύ των χρονικών περιόδων του franchise (2020-2077). Θέλουμε πραγματικά να νιώσουν οι παίκτες ότι αν ανοίξουν τα βιβλία του Cyberpunk 2020, θα βρουν στοιχεία που προετοιμάζουν τα πράγματα για το 2077". Ο Pondsmith λέει ότι έχει γίνει πολλή δουλειά ώστε να επιτευχθεί αυτή η σύνδεση στο χρονικό κενό και μέρος αυτής της δουλειάς έγινε μέσω των social media, κυρίως μέσω του event "365 Days of Cyberpunk (#countdowntothedarkfuture)" της εκδότριας εταιρείας R. Talsorian Games (που εκδίδει το tabletop RPG), κατά την διάρκεια του οποίο δημοσιεύονταν πληροφορίες και κομμάτια ιστορίας, βοηθώντας στην συμπλήρωση του σεναριακού υποβάθρου και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο κόσμος του Cyberpunk συνεχίζει να επεκτείνεται, καθώς η R. Talsorian θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Cyberpunk tabletop RPG που θα διαδραματίζεται στο 2045, ενώ το 2020 θα κυκλοφορήσει και ένα Cyberpunk 2077 Card Game.

Το Cyberpunk 2077, θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

 

Δείτε πως φαίνεται το Cyberpunk με γραφικά PS1.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification